ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Και ανανέωση και μείωση

Και οι δυο πλευρές έμειναν ικανοποιημένες απ' το deal

Εφραίμ Γεωργίου

Η ανακοίνωση για επέκταση της συνεργασίας του ΑΠΟΕΛ με τον Γιώργο Εφραίμ δεν προκαλεί έκπληξη και είναι εξέλιξη φυσιολογική. Απ’ τη μια ο Μαρίνος Ουζουνίδης εκτιμά τον ποδοσφαιριστή και τις δυνατότητες του, ενώ απ’ την άλλη ασφαλώς και το να κρατήσει το ΑΠΟΕΛ αυτό τον Κυπριακό κορμό είναι σχεδόν αναγκαίο.

Ο Γιώργος Εφραίμ έμπαινε στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, και ως εκ τούτου η συζήτηση για ανανέωση της συνεργασίας των δυο πλευρών θα ερχόταν αργά ή γρήγορα μέσα στη νέα σεζόν. Έτσι οι «Γαλαζοκίτρινοι» προτίμησαν να μπουν σε αυτή τη συζήτηση από τώρα κλειδώνοντας έτσι για μια τριετία τον ποδοσφαιριστή έχοντας μάλιστα μειωμένες απολαβές σε σχέση με το συμβόλαιο που διατηρούσε.

Είναι μια κίνηση απόλυτα λογική που βρήκε ικανοποιημένες και τις δυο πλευρές. Απ’ τη μια οι «Γαλαζοκίτρινοι» διατηρούν έναν σημαντικό Κύπριο ποδοσφαιριστή στο ρόστερ τους για τρία ακόμη χρόνια με μειωμένες απολαβές σε σχέση με το συμβόλαιο που διατηρούσε, και απ’ την άλλη ο Γιώργος Εφραίμ έχει ποδοσφαιρική στέγη για την επόμενη τριετία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X