ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη

Άξιζε το νέο συμβόλαιο ο Γιώργος Μερκής

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

Ο Γιώργος Μερκής υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του και παραμένει Πορτοκαλί και για το νέο έτος. «Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη» που λένε και στην Ελλάδα, γιατί ακριβώς ο Γιώργος Μερκής άξιζε νέο συμβόλαιο.

Σύμφωνοι 35 χρονών προς 36 και τα ποδοσφαιρικά του χρόνια δεν είναι πολλά. Αντίθετα ίσως η νέα χρονιά να είναι και η τελευταία του, όμως το συμβόλαιο αυτό το άξιζε ο Γιώργος Μερκής.

Πρόκειται για τον ποδοσφαιριστή που κάθε αρχή του χρόνου δεν λογιζόταν ως βασικός, όμως στο τέλος κατέληγε με πολλές συμμετοχές και μάλιστα. Ειδικά στην περσινή σεζόν ήταν ο πιο σταθερός αμυντικός της ομάδας, παρά τα ο γεγονός πως είχε και αυτά τα κάτω του σε κάποια παιχνίδια.

Όταν όμως είσαι ο πιο σταθερός κεντρικός αμυντικός της ομάδας σε μια δύσκολη χρονιά, έχεις πετύχει καθοριστικά τέρματα, και είσαι ένας εκ των λίγων που δεν μπορεί κανείς να σου προσάψει ευθύνη για την εικόνα της ομάδας στο πρωτάθλημα, ε ναι ακόμη ένα συμβόλαιο το αξίζεις. Άσε δε που ο Μερκής είναι απ’ τους λίγους παίκτες στα αποδυτήρια των «Γαλαζοκιτρίνων» που ξέρουν πολύ καλά τι εστί ΑΠΟΕΛ και την πίεση που μπορεί να υπάρξει.

Δεν λέμε πως ο Μερκής είναι ο παίκτης που πρέπει το ΑΠΟΕΛ να κτίσει την άμυνα του γύρω από αυτόν, όμως παραμένει μια αξιόπιστη επιλογή στο κέντρο της άμυνας και μάλιστα είναι Κύπριος κάτι πέρα για πέρα σημαντικό.

Έτσι έκλεισε μια ακόμη εκκρεμότητα στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ με τον καλύτερο τρόπο και για τις δυο πλευρές. Ο Μερκής παραμένει στην ομάδα για άλλο ένα χρόνο, όπως και επιθυμούσε ο ίδιος, ενώ το ΑΠΟΕΛ «κλείδωσε» έναν Κύπριο ποδοσφαιριστή με πιο λίγα λεφτά από αυτά που έπαιρνε την περσινή σεζόν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση