ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: «Ιστορική» συνεδρία του Σωματείου

Θα αποφασιστεί η στάση του Σωματείου στην Γενική Συνέλευση της Εταιρείας

Γιώργος Παττίχης

Γιώργος Παττίχης

pattichis@sppmedia.com

Μετά τις παραιτήσεις από το διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου ΑΠΟΕΛ, του προέδρου Γιώργου Γεωργίου και του μέλους Ειρένας Γεωργιάδου, η αυριανή (11/5) τακτική συνεδρία, παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Πρόκειται για την τακτική συνεδρία του διοικητικού συμβουλίου του Σωματείου η οποία, μετά από πολλά χρόνια, θα πραγματοποιηθεί στο οίκημα του Σωματείου ΑΠΟΕΛ.

Της συνεδρίας θα προεδρεύσει ο αντιπρόεδρος Πάρης Σπανός. Θα συζητηθεί το θέμα της αντικατάστασης του Γιώργου Γεωργίου ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν θα επιστρέψει στην ηγεσία του Συλλόγου.

Το πιθανότερο είναι πως θα τον διαδεχτεί από τώρα ο Πάρης Σπανός, ένας εκ των τριών στο σύστημα της εκ περιτροπής προεδρίας ανά εξάμηνο.

Επίσης θα συζητηθεί και θα αποφασιστεί η θέση που θα έχει το Σωματείο στην Συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας την 1η Ιουνίου.

Σε μεταγενέστερο στάδιο θα συζητηθεί και το θέμα της ανανέωσης ή όχι της συμφωνίας με την Εταιρεία «ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο». Το Δ.Σ. θα πάρει πρόταση στα μέλη (180) και τα μέλη θα αποφασίσουν για το τι μέλλει γενέσθαι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Γιώργος Παττίχης

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση