ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Ιωάννου 2023

Δυο επιπλέον χρόνια συνεργασίας

Την επέκταση του συμβολαίου του Νικόλα Ιωάννου ανακοίνωσε ο ΑΠΟΕΛ.

Πρόκειται για έναν από τα πλέον σημαντικά στελέχη του ΑΠΟΕΛ τα τελευταία χρόνια, είτε ως κεντρικός αμυντικός είτε ως αριστερό στόπερ, και βασικότατο στέλεχος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος των ανδρών της Κύπρου.

Είναι στην ομάδα από το 2014 και αν εξαντλήσει το νέο συμβόλαιο θα κλείσει αισίως εννιά χρόνια στον «Αρχάγγελο» Στα αξιοσημείωτα το γεγονός πως αυτά τα πέντε χρόνια έχει κατακτήσει ισάριθμα πρωταθλήματα ενώ κατέγραψε και 20 συμμετοχές στα κύπελλα Ευρώπης.

Αναλυτικά:

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Νικόλα Ιωαννου. Ο ποδοσφαιριστής που διατηρούσε συμβόλαιο μέχρι το 2021 συμφώνησε για επέκταση της συνεργασίας με την ομάδα μας μέχρι και το 2023.

Ο Νικόλας Ιωάννου υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ στην έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015 σε ηλικία 18 ετών. Από τότε μετρά 5 συνεχόμενα πρωταθλήματα ενώ αγωνίστηκε σε ηλικία 19 ετών για πρώτη φορά σε αγώνα UEFA Champions League.

Ευχόμαστε στον Νικόλα να συνεχίσει να προοδεύει, να έχει υγεία και να πανηγυρίσει πολλούς ακόμα τίτλους και ευρωπαϊκές επιτυχίες με τα γαλαζοκίτρινα χρώματα».

Τα νέα του ΑΠΟΕΛ είναι μια χορηγία της Ελληνικής Τράπεζας

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X