ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Η τριάδα στο προσκήνιο

Δύσκολα ο Ντέβι, γεφυρώνεται η απόσταση με τους άλλους δυο

Εφραίμ Γεωργίου

Ένα προς ένα ξεκαθαρίζουν τα θέματα στο ΑΠΟΕΛ που αφορούν το υπάρχουν ρόστερ. Η διοίκηση των «Γαλαζοκιτρίνων» είχε δύσκολη δουλειά μπροστά της, όμως φαίνεται πως τα κεφάλαια σιγά σιγά ξεκαθαρίζουν. Οι τρεις πιο δύσκολες περιπτώσεις αφορούσαν όπως γράψαμε πολλές φορές αφορά τους Σάβιτς, Ντέβι και Χαλένιους.

Ξεκινώντας απ’ τον Σέρβο κεντρικό αμυντικό, η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ αφού του ανέλυσε τα οικονομικά δεδομένα προχώρησε και σε συγκεκριμένη πρόταση ώστε να συνεχίσει στην ομάδα και με τη νέα χρονιά. Φαίνεται πως η απόσταση γεφυρώνεται και δεν αποκλείεται εντός της εβδομάδας να υπάρχουν νεότερα με την περίπτωση. Ξέρει καλά τα οικονομικά δεδομένα με τα οποία μπορεί να συνεχίσει να φορά τη «Γαλαζοκίτρινη» φανέλα και εκπτώσεις δεν θα γίνουν.

Δεύτερο κεφάλαιο είναι ο Τόμας Ντε Βινσέντι. Ο Αργεντινός δύσκολα θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ. Πιθανότερο σενάριο είναι να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό, και έχει εντολή να βρει ομάδα. 

Τέλος είναι η περίπτωση του Λίνους Χαλένιους. Και στον Σουηδό επιθετικό έχει γίνει ανάλυση των οικονομικών δεδομένων και επίσης γνωρίζει τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να συνεχίσει στο ΑΠΟΕΛ. Και εδώ η διαφορά των δυο πλευρών φαίνεται να γεφυρώνεται, αλλά κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το να βρει άλλη ποδοσφαιρική στέγη. Κάτι που αν τελικά πράξει, οι «Γαλαζοκίτρινοι» δεν θα τα βάψουν μαύρα.

Η εβδομάδα που μπαίνουμε πολύ πιθανόν να φέρει εξελίξεις στις τρεις αυτές περιπτώσεις και ασφαλώς απ’ την έκβαση τους θα καθορίσει πράγματα και στο μεταγραφικό πλάνο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X