ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Η σκιαγράφηση του Σιγκούρνταρσον

Αυτά κερδίζεις απ' τον Ισλανδό

Η μεταγραφή του Σιγκούρνταρσον αναμένεται να ολοκληρωθεί και ίσως ακόμη και εντός της ημέρας να έχουμε την επίσημη ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ για την απόκτηση του Ισλανδού επιθετικού. Με αυτό τον τρόπο θα κλείσει ακόμη μια τρύπα στο ρόστερ των «Γαλαζοκιτρίνων» και σίγουρα απ’ τον Σιγκούρνταρσον περιμένουν πολλά.

Με ύψος 1.87 και με αρκετή μυική δύναμη, ο Σιγκούρνταρσον έχει τον κατάλληλο σωματότυπο για επιθετικό. Η μεγαλύτερη δύναμη του είναι ο αέρας. Στείλε τη μπάλα σωστά στην περιοχή και ξέρει που να τοποθετηθεί και την κίνηση που πρέπει να κάνει για κερδίσει την κεφαλιά. Και άμα γίνει αυτό θα τη στείλει και στα δίχτυα. Από εκεί και πέρα μπορεί να μοιράσει ωραία το παιχνίδι με το κεφάλι και αυτό μπαίνει επίσης στα θετικά. Γενικότερα είναι ποδοσφαιριστής από αυτούς που αν τους σημαδέψεις σωστά θα σου κάνουν τη δουλειά.

Απ’ την άλλη βέβαια ο Σιγκούρνταρσον δεν είναι ο ποδοσφαιριστής που θα σου κρατήσει τη μπάλα και θα σου σπάσει το ρυθμό. Αυτή την δουλειά δεν την κάνει και πολύ καλά και δεν τον παίρνεις εξάλλου γι’ αυτό. Ταυτόχρονα το να μοιράζει παιχνίδι με τα πόδια επίσης δεν είναι στα πιο δυνατά του στοιχεία αν και τη δουλειά αυτή μπορεί να την κάνει.

Γενικότερα ο Σιγκούρνταρσον είναι ο ποδοσφαιριστής που πρέπει να του δώσεις σωστά στη μπάλα στην περιοχή. Αν το πράξεις αυτό τότε θα σου φέρει και τέρματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X