ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Με μια καλή πρόταση…φεύγει

Ποτέ δεν σταμάτησε να απασχολεί ομάδες του εξωτερικού ο Μούσα Αλ Τάμαρι

Σάββας Λαζανιάς

Ένα απ’ τα πολλά ανοιχτά κεφάλαια στο ΑΠΟΕΛ ακούει στο όνομα Μούσα Αλ Τάμαρι. Ποδοσφαιριστής ορόσημο για τους «Γαλαζοκίτρινους» απ’ την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην Κύπρο.

Το να μιλήσουμε για τα χαρακτηριστικά του μάλλον είναι αχρείαστο μιας και όλοι τα ξέρουν, ενώ έχουμε αναφερθεί πολλάκις στο θέμα αυτό. Είναι πάντως κοινά παραδεκτό πως αυτός ο παίκτης μπορεί να αγωνιστεί και σε υψηλότερο επίπεδο και να φέρει πολλά χρήματα στα ταμεία των «Γαλαζοκιτρίνων».

Στη συζήτηση πλέον υπάρχει το εξής δεδομένο. Το συμβόλαιο του λήγει το ερχόμενο έτος και από πλευράς διοίκησης του έχει γίνει νύξη για ανανέωση. Αν δεν ανανεώσει ο Ιορδανός τότε θα προκύψει πώληση.

Γενικότερα η πώληση πάντα βρίσκεται στο τραπέζι. Ακόμη και εν μέσω πανδημίας η αξία του Τάμαρι είναι εκεί και αυτό δεν αλλάζει. Το ποσό σαφώς θα είναι πιο χαμηλό απ’ αυτά που συζητούσαν οι «Γαλαζοκίτρινοι» το περασμένο καλοκαίρι, μιας και ο κορωνοϊός δεν ακούμπησε μόνο την Κύπρο αλλά όλο τον κόσμο και το ποδόσφαιρο θα κάνει χρόνια να συνέλθει οικονομικά.

Όμως και πάλι όταν αναφερόμαστε στον Τάμαρι μια πιθανή πώληση του είναι ικανή να καλύψει τη χασούρα της χρονιάς και να οδηγήσει το ΑΠΟΕΛ στην επόμενη μέρα με μεγαλύτερη ασφάλεια.

Το όνομα πάντως του Τάμαρι υπάρχει στα μπλοκάκια αρκετών σκάουτερ από ομάδες του εξωτερικού και η αλήθεια είναι πως σε κάποιες περιπτώσεις δεν είναι απλός ένα όνομα γραμμένο στη λίστα αλλά κάτι περισσότερο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X