ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΠΟΕΛ: Η πρόταση του ΠΑΟ για Ζαχίντ

Μικρότερη από 200.000 ευρώ είναι η πρόταση που έχει καταθέσει ο Παναθηναϊκός για τον διεθνή μέσο

Νέο δημοσίευμα στην Ελλάδα, αναφέρεται και πάλι στο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Γκαγιάς Ζαχίντ και τονίζει ότι η πρόταση των πρασίνων είναι μικρότερη των 200 000 ευρώ και όχι 300 χιλιάδες που είχε αναφερθεί. 

Αναλυτικά: 

Οι πράσινοι έχουν καταθέσει εδώ και καιρό πρόταση στο ΑΠΟΕΛ για δανεισμό του Γκαγιάς Ζαχίντ που αποτελεί και την πρώτη επιλογή του Γιώργου Δώνη για τη θέση «8», ενώ μπορεί ακόμα να αγωνιστεί ως «δεκάρι» αλλά και στα εξτρέμ.

Τις τελευταίες ημέρες έχουν κυκλοφορήσει σενάρια πως η πρόταση των πράσινων στο ΑΠΟΕΛ είναι κοντά στις 300.000 ευρώ, παρ’ όλα αυτά κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν ισχύει αφού η πρόταση είναι μικρότερη από 200.000 ευρώ. Οι Κύπριοι δεν απάντησαν εντός του deadline που είχε μπει από τον Παναθηναϊκό και πλέον η μπάλα βρίσκεται στο δικό τους γήπεδο.

Όσο οι πράσινοι δεν κλείνουν κάποια από τις εναλλακτικές τους, παραμένει ανοιχτό το ζήτημα έτσι ώστε είτε οι γαλαζοκίτρινοι είτε ο ποδοσφαιριστής να βάλει νερό στο κρασί του και να έρθει στον Παναθηναϊκό με τη μορφή του δανεισμού.

Σε κάθε περίπτωση, το διαθέσιμο μπάτζετ στον Παναθηναϊκό είναι δεδομένο και μία πρόταση κοντά στις 300.000 ευρώ στον Ζαχίντ θα ήταν μεγαλύτερη των ορίων που έχουν θέσει οι πράσινοι.

Πηγή: www.sdna.gr 

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X