ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Η πρόταση για Καζού και τι ζητά η Σάντος

Τελειώνει η διορία για τους πρωταθλητές, τοποθετήθηκε ο Αλεσάντρο

Στην τελική του ευθεία μπαίνει το θέμα Καζού για τον ΑΠΟΕΛ, με τον Αλεσάντρο Σίλβα να κάνει και δηλώσεις στην γκαζέτα της Βραζιλίας τονίζοντας πως ο χρόνος τελειώνει.

Η πρόταση του ΑΠΟΕΛ, είναι για 10% ποσοστό μεταπώλησης και κάποια μπόνους αν οι «γαλαζοκίτρινοι» μπουν ομίλους χωρίς εγγυημένα χρήματα

«Όπως είναι τώρα τα πράγματα, η πρόταση του ΑΠΟΕΛ είναι πολύ καλή και θα αποφέρει σημαντικά οφέλη στη Σάντος, αλλά ο χρόνος μας τελειώνει την Τετάρτη. Με τον παίκτη έχουμε συμφωνήσει. Η πρόταση βρίσκεται στο e-mail του προέδρου. Ήμουν μαζί του για τρεις ώρες την περασμένη Δευτέρα στο Σάο Πάολο. Ήρθα στη Βραζιλία μόνο για να διευθετήσω το ζήτημα».

Οι πληροφορίες των Βραζιλιάνων κάνουν λόγο για απαιτήσεις $800.000 της Σάντος, ενώ γράφουν πως ο Σαμπάολι θα ήθελε να τον δει σε μερικές προπονήσεις αλλά αυτό φαίνεται πως δε θα γίνει. Η πρόταση του ΑΠΟΕΛ, είναι για 10% ποσοστό μεταπώλησης και κάποια μπόνους αν οι «γαλαζοκίτρινοι» μπουν ομίλους χωρίς εγγυημένα χρήματα καθώς το συμβόλαιο του παίκτη λήγει στο τέλος του χρόνου.

Ο εκπρόσωπος του παίκτη, ή τουλάχιστον ένας από αυτούς, Βινίσιους Νασιμέντο ανέφερε πως η πρόταση του ΑΠΟΕΛ κατατέθηκε αλλά απάντηση δεν υπήρξε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X