ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΠΟΕΛ: Η πορεία διαμαρτυρίας του «Κινήματος για κάθαρση» (vid & pics)

Καμιά πεντακοσαριά άτομα με συνθήματα και καπνογόνα

24sports team

info@24sports.com.cy

Ανάμεσα σε όλα όσα έχουν συμβεί στη φετινή σεζόν στον ΑΠΟΕΛ, η ιστορία καταγράφει και την πορεία διαμαρτυρίας οπαδών της ομάδας (όχι του επίσημου ΠΑΝΣΥΦΙ) η οποία είναι σε εξέλιξη.

Οι διαμαρτυρόμενοι οπαδοί (περίπου 500 στον αριθμό) άρχισαν την πορεία τους στις 19:00 από το γήπεδο του ΘΟΪ στη Λακατάμια και πορεύτηκαν προς τον Αρχάγγελο, στο προπονητικό κέντρο των γαλαζοκίτρινων που απέχει περίπου 1-2 χιλιόμετρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πορεία αυτή είναι αποτέλεσμα της οργανωμένης προσπάθειας του «Κινήματος για κάθαρση στο ΑΠΟΕΛ» που δημιουργήθηκε στο Facebook και καταγράφει έως σήμερα κοντά στους χίλιους υποστηρικτές. Και φυσικά τάσσεται ενάντια στην παραμονή της διοίκησης Πρόδρομου Πετρίδη στην Εταιρεία.

Στις ανακοινώσεις του κινήματος τονίζεται πως η σημερινή διαμαρτυρία είναι ειρηνική, καθώς και η απαίτηση των φίλων του ΑΠΟΕΛ για άμεση απομάκρυνση της διοίκησης Πετρίδη, ενόψει της γενικής συνέλευσης την 1η Ιουνίου.

Στην τελευταία ανάρτηση του κινήματος, ανάμεσα σε άλλα τονίζονται: «Όσοι θα παρευρεθούμε στην ειρηνική διαμαρτυρία είμαστε απλοί, καθημερινοί, αγνοί ΑΠΟΕΛίστες που λατρεύουμε την ομάδα. Δεν είμαστε καθοδηγούμενοι από κανέναν (μέτοχο ή παράγοντα). Ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Το ΑΠΟΕΛ μας είναι καταχρεωμένο, παρηκμασμένο αγωνιστικά και με καμιά νότα αισιοδοξίας για το μέλλον. Μπορείτε να ανατρέψετε την εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση στην οποία έχετε φέρει την ομάδα με τα συνεχόμενα λάθη σας; Η απάντηση είναι ΟΧΙ. Τα έχετε κάνει μαντάρα κύριοι. Όχι μόνο στο αγωνιστικό και στο οικονομικό, ρεζιλεύοντας τη μεγαλύτερη ομάδα της χώρας, αλλά και εσωτερικά, αφού με τους εγωισμούς και την εσωστρέφεια, έχετε σπείρει τη διχόνοια σε αδέλφια ΑΠΟΕΛίστες. Τέλος στην ανοχή! Έχουμε σιωπήσει και έχουμε κάνει υπομονή χρόνια ολόκληρα. Οι επιτυχίες μπορεί να έκρυβαν την αλήθεια κάτω από το χαλί, αλλά να ξέρετε κύριοι τίποτε δεν μένει κρυφό για πάντα. Τα άδικα ουκ ευλογούνται. Η υπομονή εξαντλήθηκε και ο κόσμος είναι καζάνι που βράζει. Το ΑΠΟΕΛ μας δεν είναι για να παίζετε κουμάρι και να υποθηκεύετε το μέλλον του».

Δείτε υλικό το οποίο εξασφάλισε η ιστοσελίδα μας:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση