ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Η μέση λύση στο σήριαλ Μοράις

Μια πρόταση να μείνει στο τεχνικό επιτελείο που ίσως ικανοποιήσει τους πάντες

Ο ΑΠΟΕΛ ξεκινά την προετοιμασία του για τη σεζόν 2019-20 και για πρώτη φορά από το 2007 δεν είναι βέβαιο πως θα συμμετάσχει σε αυτήν ο Νούνο Μοράις. Έχουν καταγραφεί άπειρες φορές τα κατορθώματά του και η σημασία του για την ομάδα και τον κόσμο της, που είναι γεγονός πως όσο δεν κλείνει θετικά η διαδικασία ανανέωσης του συμβολαίου του τα ΜΚΔ παίρνουν «φωτιά» από φίλους του ΑΠΟΕΛ που εκφράζονται για το θέμα.

Η τελευταία πληροφόρηση που υπάρχει από τον επίσημο ΑΠΟΕΛ αναφέρει πως πρέπει να κάνει ο κόσμος λίγη ακόμα υπομονή και πως τρέχουν διάφορα θέματα που αφορούν τις συζητήσεις των δυο πλευρών.

Πετεβίνος: «Αυτό που έκανε ο Μοράις στο ΑΠΟΕΛ δεν θα το κάνει ποτέ κανένας» (ηχητικό)

Από πλευράς του ποδοσφαιριστή, η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε μαζί του, δε βγαίνει κάτι συγκεκριμένο αλλά επιβεβαίωσε πως έρχεται στην Κύπρο εντός ημερών και τόνισε (στα ελληνικά μάλιστα) πως «όλα θα πάνε καλά».

Δε θα μπούμε στη διαδικασία ερμηνειών των όσων ακούγονται, αφού οι συζητήσεις φτάνουν στο τέλος του δρόμου. Μια πληροφορία που υπάρχει είναι πως θα γίνει πρόταση στον Μοράις να μείνει στον «Αρχάγγελο» αλλά όχι ως ποδοσφαιριστής. Να παραμείνει ως μέλος του τεχνικού επιτελείου.

Αλλαγή πορείας με Νούνο;

Πληροφορίες που μεταφέρθηκαν στον αέρα του «ΣΠΟΡ FM 95.0» και την εκπομπή «ομάδα μοντέλο» αναφέρουν πως μάλιστα ο ΑΠΟΕΛ είναι διατεθειμένος να του καλύψει και τα έξοδα εκπαίδευσης προκειμένου να εξασφαλίσει τα σχετικά διπλώματα.

Θυμίζουμε πως πρόσφατα σημειώθηκαν αποχωρήσεις από το τεχνικό επιτελείο του ΑΠΟΕΛ, με το Γιώργο Κωστή να αποχωρεί για να συναντήσει τον Τόζα Σάμπουριτς στην Κίνα.

Το σίγουρο είναι πως αφού ο Νούνο θα έρθει στο νησί μας, οι επαφές για το όποιο μέλλον της συνεργασίας του με τον ΑΠΟΕΛ θα γίνουν από κοντά. Κάτι που πολύ συχνά αλλάζει τα δεδομένα και «σπάζει» τον πάγο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Μοράις  |  ΑΠΟΕΛ  | 

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X