ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
24 sports

ΑΠΟΕΛ: Η Γ.Σ.εγκρίνει την συμφωνία για το γήπεδο

Θα γίνει επίσης απολογισμός της σεζόν και διεύρυνση της θητείας του Δ. Σ. στα 4 χρόνια

Γιώργος Παττίχης

Γιώργος Παττίχης

pattichis@sppmedia.com

Αρκετά σημαντική για τον ΑΠΟΕΛ είναι η σημερινή (22/5, 17:30), Ετήσια Τακτική Γενική και Καταστατική Συνέλευση του Σωματείου, στο Συνεδριακό Κέντρο του Σταδίου ΓΣΠ. Τα μέλη του ΑΠΟΕΛ αναμένεται να εγκρίνουν την (προ) συμφωνία με τον επιχειρηματία Ντίνο Ιορδάνους για το ιδιόκτητο γήπεδο ΑΠΟΕΛ, στην Κοκκινοτριμιθιά.

Απολογισμός και διεύρυνση της θητείας του Δ. Σ. στα 4 χρόνια

Θα προηγηθεί από τον πρόεδρο Κυριάκο Ζιβανάρη, ο απολογισμός της δράσης της περιόδου 2023 – 2024 για τα τμήματα του Σωματείου. Στην συνέχεια θα συζητηθούν καταστατικές αλλαγές με κυριότερη την εισήγηση, όπως το νέο διοικητικό συμβούλιο που θα εκλεγεί στην Εκλογική Συνέλευση του Σωματείου ΑΠΟΕΛ την Παρασκευή 31 Μαιου, να έχει τετραετή θητεία και όχι διετή, προκειμένου να διευκολυνθούν οι διεργασίες για το ιδιόκτητο γήπεδο.

«Το σπίτι για όλους τους ΑΠΟΕΛίστες»

Όπως χαρακτηριστικά μας είπε το πρωί ο πρόεδρος του Σωματείου ΑΠΟΕΛ, Κυριάκος Ζιβανάρης: «Είναι σημαντικό ο κόσμος μας να ξέρει ότι το ιδιόκτητο γήπεδο θα ανήκει στο Σωματείο ΑΠΟΕΛ και θα στεγάσει όλα τα τμήματα του Σωματείου.

Στις επαφές μας με τον κ. Ιορδάνους, συζητήσαμε αυτή την ανάγκη και με μεγάλη χαρά διαπιστώσαμε ότι και ο ίδιος επιθυμεί να κτίσουμε ένα γήπεδο που να είναι το «σπίτι για όλους τους ΑΠΟΕΛίστες και για όλα τα τμήματα του Συλλόγου μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση