ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Η ευκαιρία του Γαβριήλ

Ο 20χρονος θα αγωνίζεται στη φετινή χρονιά με τα χρώματα του Ακρίτα

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

georgioue@sppmedia.com

Την τελευταία μέρα των μεταγραφών το ΑΠΟΕΛ προχώρησε στην παραχώρηση με τη μορφή δανεισμού του Σταύρου Γαβριήλ στον Ακρίτα Χλώρακας. Μια κίνηση που μεταφράζεται κι ως ευκαιρία για τον 20χρονο εξτρέμ.

Επί της ουσίας στο ΑΠΟΕΛ τη δεδομένη υπάρχει πλειάδα από εξτρέμ κι ως αποτέλεσμα ο Σταύρος Γαβριήλ δεν θα έπαιρνε το χρόνο συμμετοχής που θα χρειαζόταν για να εξελιχθεί. Ως εκ τούτου ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι ιθύνοντες στον «Αρχάγγελο» έκριναν ως προτιμότερη λύση να παραχωρηθεί ως δανεικός σε μια ομάδα που εκ των πραγμάτων θα έχει ρόλο.

Με τους Μαρκίνιος, Δώνη, Εντογκαλά, Μορέιρα, Θεοδώρου, Εφραίμ και Μπλουμ το ΑΠΟΕΛ καλυμμένες τις θέσεις των εξτρέμ, κάτι που έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην απόφαση των «Γαλαζοκιτρίνων».

Πλέον με τον ανταγωνισμό να είναι μικρότερος τόσο αριθμητικά όσο και ποσοτικά στον Ακρίτα ο Σταύρος Γαβριήλ έχει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να γράψει μια γεμάτη σεζόν ώστε να επιστρέψει στον «Αρχάγγελο» πολύ πιο δυνατός.

Στο ΑΠΟΕΛ πάντως πιστεύουν αρκετά στον νεαρό, και αυτό φαίνεται άλλωστε απ’ την επιλογή να ανανεώσουν το συμβόλαιο του πριν δοθεί με τη μορφή δανεισμού στον Ακρίτα. Αυτό που μένει είναι ο νεαρός να αρπάξει την ευκαιρία απ’ τα «μαλλιά» ώστε με την επιστροφή του στον «Αρχάγγελο» να αποτελεί ενεργό μέλος της ομάδας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση