ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Advertisement

ΑΠΟΕΛ: Η ενδεκάδα και η επιστροφή Αμπάνια! (11αδα)

Οι επιλογές Γκαρσία

Ημέρα αγώνα δυο βδομάδες μετά για το ΑΠΟΕΛ, που απόψε (23/11, 19:00) υποδέχεται στο ΓΣΠ την ΑΕΛ, ευελπιστώντας ότι μπροστά στον κόσμο του θα επιστρέψει στις νίκες.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Περέιρα, με τους Μπρόρσον και Λαΐφη να αποτελούν το αμυντικό δίδυμο. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Νανού και στο αριστερό ο Σταφυλίδης. Ρόσα, Ντάλσιο και Μάγιερ θα αποτελέσουν την τριάδα στη μεσαία γραμμή, με τους Κόρμπου και Τομάς να κινούνται στα φτερά. Στην κορυφή θα βρίσκεται ο Πιέρος.

Η ενδεκάδα Γκαρσία:  Περέιρα, Νανού, Μπρόρσον, Λαΐφης, Σταφυλίδης, Ρόσα, Ντάλσιο, Μάγιερ, Κόρμπου, Τομάς, Πιέρος.

Στον πάγκο: Μπέλετς, Μίχος, Αντωνίου, Μιρ, Σατσιάς, Ντράζιτς, Μαρκίνιος, Αμπάνια, Διαμαντάκος, Μέουρερ, Γιαννακού, Κούτσακος.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση