ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Τραμετσάνι: «Αν δεν πιέσουμε αυτή την ομάδα θα είναι αυτοκτονία»

Ο Ιταλός τόνισε ότι είναι σημαντικό να αντιδράσει ο ΑΠΟΕΛ σε οτιδήποτε κι αν συμβεί στο παιχνίδι

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Διάσκεψη Τύπου παραχώρησε ο Πάολο Τραμετσάνι ενόψει του αυριανού (30/7 - 20:00) επαναληπτικού με τη Σουντζέσκα. Ο Ιταλός προπονητής του ΑΠΟΕΛ σημείωσε ότι η ομάδα του είναι πανέτοιμη για την αυριανή αναμέτρηση. 

Ο κ. Τραμετσάνι τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να κάνει το παιχνίδι της, να κερδίσει μετρά στο γήπεδο και να πιέσει τη Σουντζέσκα για να μην της επιτρέψει να γίνει επικίνδυνη. 

Δείτε τις δηλώσεις του:

Τι θα έκανε αν του πρόσφεραν το 0-0 χωρίς να διεξαχθεί ο αγώνας: «Θα δεχόμουν σίγουρα. Αλλά για να μιλήσουμε σοβαρά ξέρουμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Εμείς θα δώσουμε το 100%. Το πιο σημαντικό είναι οτιδήποτε κι αν συμβεί στο γήπεδο πρέπει να μπορούμε να αντιδράσουμε. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για μας και για αυτούς».

Για το κλειδί της πρόκρισης: «Πρέπει να είμαστε συμπαγείς ως ομάδα. Δεν πρέπει να πάρουμε καθόλου ρίσκο στο παιχνίδι μας. Πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε έτσι ώστε να κερδίσουμε μέτρα στο γήπεδο. Πρέπει να βάλουμε παίκτες στις γραμμές τους. Αύριο αν δεν πιέσουμε αυτή την ομάδα θα είναι αυτοκτονία. Γνωρίζουμε πόσο επικίνδυνη ομάδα είναι η Σουντζέσκα. Αύριο είναι πολύ σημαντικός ο τρόπος που θα αντιδράσουμε σε κάθε στιγμή. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας. Έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία αύριο. Η ομάδα μου και οι παίκτες μου θα δώσουν το 100% των δυνάμεων τους. Μπορώ να πω ότι είμαστε πανέτοιμοι για αυτόν τον αγώνα». 

Για την πίεση: «Είναι καλό να ελέγχουμε την πίεση. Οι παίκτες μου είναι συνηθισμένοι να αγωνίζονται υπό πίεση. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να ελέγξουμε την πίεση».

Για το γεγονός ότι ο ΑΠΟΕΛ θα αγωνιστεί αύριο σε ένα καλύτερο αγωνιστικό χώρο: «Όταν παίζουμε σε διαφορετικό γήπεδο ποτέ δεν δέχομαι να έχουμε δικαιολογίες γιατί ο αντίπαλος παίζει στο ίδιο χορτάρι με εμας. Μπορούν να μου δώσουν το 100% στις προπονήσεις. Εσείς βλέπετε μόνο το παιχνίδι. Εγώ βλέπω και τις προπονήσεις για αυτό είμαι χαρούμενος».

Τους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ εκπροσώπησε ο Γιώργος Μερκής:

Για το τι πρέπει να προσέξει ο ΑΠΟΕΛ: «Να προσέξουμε τις στημένες φάσεις. Είναι ομάδα επικίνδυνη στον τομέα αυτό. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι».

Για τον κόσμο: «Πρέπει να βρει μια λύση η πολιτεία μαζί με τους ιθύνοντες ούτως ώστε να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδο. Εμείς σαν παίκτες θέλουμε να αγωνιζόμαστε σε γεμάτα γήπεδα».

 

Τα νέα του ΑΠΟΕΛ είναι μια χορηγία της Ελληνικής Τράπεζας

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X