ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
17° Λευκωσία,
17 Μαΐου, 2022
sport fm - listen live

ΑΠΟΕΛ: Η δεύτερη... ανάγνωση

Ακόμη δεν έχει φτάσει στο μέγιστο των δυνατοτήτων του

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

georgioue@sppmedia.com

Η νίκη του ΑΠΟΕΛ επί του Εθνικού Άχνας στο «Δασάκι» αύξησε τα χαμόγελα και την αισιοδοξία στον «Αρχάγγελο». Με πολύ καλή απόδοση οι «Γαλαζοκίτρινοι» κυριάρχησαν απ’ την αρχή της αναμέτρησης, χωρίς να επιτρέψουν στον αντίπαλο να πιστέψει πως θα μπορούσε να έχει κέρδος απ’ την αναμέτρηση.

Παράλληλα με τη νίκη αυτή οι «Γαλαζοκίτρινοι» έφθασαν αισίως τα δέκα σερί παιχνίδια πρωταθλήματος χωρίς ήττα. Επί της ουσίας αυτό το στατιστικό καθρεφτίζει μια σταθερότητα που αποκτά η ομάδα.

Ασφαλώς το γεγονός πως σε αυτά τα δέκα παιχνίδια οι «Γαλαζοκίτρινοι» είχαν πέντε ισοπαλίες και αυτός είναι ο λόγος που τη δεδομένη βρίσκονται στην 7η θέση της βαθμολογίας. Με ισοπαλίες δεν κόβεις δρόμο, και αυτό είναι αλήθεια, όμως την ίδια ώρα υπάρχει μια διαφορετική ανάγνωση. Αυτή που λέει πως η ομάδα στην αρχή της χρονιάς το ΑΠΟΕΛ είχε τεράστιο πρόβλημα με απανωτές αποτυχίες, όμως πλέον η ομάδα δείχνει να μπήκε στο σωστό δρόμο.

Το πιο σημαντικό στην όλη συζήτηση είναι πως η ομάδα δεν έχει φθάσει ακόμη στο μέγιστο των δυνατοτήτων της. Αυτή την πεποίθηση έχει και ο Σωφρόνης Αυγουστή που θεωρεί πως η ομάδα μπορεί να παίξει καλύτερα και σε μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα.

Αν αυτή η πεποίθηση του Σωφρόνη μεταφραστεί σε πράξη στο γήπεδο, τότε οι «Γαλαζοκίτρινοι» θα μεγαλώσουν το σερί τους με ότι και αν συνεπάγεται αυτό. Τα πάντα όμως κρίνονται στο γήπεδο, και εκεί είναι που το ΑΠΟΕΛ πρέπει να συνεχίσει την ανοδική του πορεία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση