ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: ΓΣ χωρίς εκλογική μάχη

Συνεχίζει τις διεργασίες η διοίκηση για στρατηγικό επενδυτή και προπονητή

Σε 15 μέρες είναι προγραμματισμένη η ετήσια Γενική Συνέλευση της εταιρείας του ΑΠΟΕΛ. Η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη θα κάνει τον απολογισμό της και αναμένεται να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης από τους μετόχους, έτσι ώστε συνεχίσει να ηγείται της εταιρείας.

Όπως είναι διαμορφωμένα τα δεδομένα, είναι σχεδόν απίθανο να δούμε μια εκλογική μάχη στην επερχόμενη Γενική Συνέλευση. Μέχρι στιγμής δεν έχει βγει μπροστά κάποιος ή κάποια ομάδα ατόμων για να εκφράσει πρόθεση να αναλάβει την εταιρεία. Και από τη στιγμή που δεν υπάρχει μεγάλο χρονικό περιθώριο μέχρι τη ΓΣ, δύσκολα θα συμβεί κάτι τέτοιο τις επόμενες βδομάδες.

Ακόμα όμως κι αν προκύψει ενδιαφερόμενος/οι, η διοίκηση Πετρίδη ξεκαθάρισε ότι δεν θα διεκδικήσει επανεκλογή σε περίπτωση που υπάρξει κατάθεση υποψηφιότητας άλλου διοικητικού σχήματος, το οποίο θα παρουσιάσει μια βιώσιμη οικονομική πρόταση. Ως εκ τούτου, το σενάριο να δούμε μια εκλογική μάχη στην επερχόμενη Γενική Συνέλευση δεν συγκεντρώνει σχεδόν καθόλου πιθανότητες.

Η διοίκηση Πετρίδη έχει ξεκινήσει ήδη τους οικονομικούς και αγωνιστικούς σχεδιασμούς ενόψει της νέας σεζόν. Τρέχει παράλληλα δυο πολύ σημαντικά θέματα, αυτό του προπονητή αλλά και αυτό της εξεύρεσης στρατηγικού επενδυτή, θέμα το οποίο έχει αναλάβει η τετραμελής επιτροπή που έχει καταρτιστεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Μόλις 400…

Μόλις 400…

Απογοητευτική η προπώληση των εισιτηρίων για το αυριανό ματς με την Πάφο
 |  HOT SPOT