ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Καλύτερος γιατρός ο εαυτός του

Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να αντιληφθούν πως ως μονάδες δεν μπορούν...

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

Το ΑΠΟΕΛ για ακόμη φορά έβαλε τον εαυτό του στην πιο δύσκολη που θα μπορούσε να είναι. Δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα με τον Εθνικό Άχνας, που και από μόνο του είναι αποτυχία, αλλά και το πλαίσιο αυτού. Πλέον η ομάδα βρίσκεται πίσω στην βαθμολογία και για να επανέλθει θα χρειαστεί μια τεράστια αντεπίθεση. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει όμως όλοι να δώσουν το 100% για την ομάδα.

Ο «παππούς» της Γιουνάιτεντ, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, είχε δηλώσει κάποτε πως το κλειδί είναι η ιεραρχία. Στον πάτο είναι οι ποδοσφαιριστές, ακολουθεί ο προπονητής και πάνω απ’ όλους είναι η ομάδα. Ο καθένας έλεγε πρέπει να αναγνωρίζει τη θέση του και να σέβεται τους πιο πάνω.

Οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να αντιδράσουν. Πρέπει να αγωνίζονται για την ομάδα και να την θέτουν πάνω απ’ τον εαυτό τους. Μια επιτυχία έρχεται όμως ομαδικά και αν το παλεύεις μόνος και για τον εαυτό σου, είσαι καταδικασμένος να αποτύχεις.

Σωστά βγήκε χθες ο Βούρος μπροστά και δήλωσε «οφείλω να πω πως όλοι μας πρέπει να δίνουμε το 100%». Αυτό λοιπόν δεν το βλέπουμε. Δεν δίνουν το 100%, και πολλές φορές νιώθεις πως βάζουν το εγώ πάνω απ’ την ομάδα. Αυτό είναι το πρώτο και κύριο που πρέπει να αλλάξει. Και για να αλλάξει χρειάζεται χρόνο ο προπονητής να δουλέψει (δεν θα τον βρει ), χρειάζεται προσωπικότητες να βγουν μπροστά στα αποδυτήρια, και φυσικά χρειάζεται να παρέμβει και η διοίκηση.

Θεωρώ πως βελτίωση θα υπάρξει στο επόμενο διάστημα, φθάνει ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του. Και συνήθως όταν το ΑΠΟΕΛ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο αντιδρά. Ίδωμεν…

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X