ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Γερό μάθημα...

Παράδειγμα προς αποφυγή η εμφάνιση του 2ου ημιχρόνου

Για άλλη μια χρονιά ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στο κατώφλι ευρωπαϊκών ομίλων. Οι «γαλαζοκίτρινοι» κατάφεράν να αποκλείσουν τη Ζρίνσκι στην άχαρη διαδικασία των πέναλτι, με τον Μιγκέλ Σίλβα να αναδεικνύεται ως ο πολυτιμότερος παίκτης της ομάδας του Ουζουνίδη με τις δυο αποκρούσεις που πραγματοποίησε.

Την ερχόμενη Πέμπτη ο ΑΠΟΕΛ θα πάει στην Τσεχία για τον τελικό με τη Σλόβαν Λίμπερετς στοχεύοντας αποκλειστικά στην πρόκριση που θα τον φέρει για άλλη μια φορά στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Για το να πετύχει όμως δεν πρέπει να επαναλάβει εμφάνιση ανάλογη με αυτή του δευτέρου ημιχρόνου στον χθεσινό αγώνα.

Μπορεί ο ΑΠΟΕΛ να πήρε το ζητούμενο που ήταν η πρόκριση όμως η εμφάνιση της ομάδας στο 2ο ημίχρονο έφερε μεγάλο προβληματισμό. Ήταν λες και κατέβηκε ο διακόπτης αφού τίποτα σωστό δεν μπορούσαν να κάνουν στο γήπεδο οι ποδοσφαιριστές του Ουζουνίδη.

«Κοιτώντας το παιχνίδι θα πρέπει να προβληματιστούμε και να δούμε πως μπορούμε να κάνουμε καλύτερα κάποια πράγματα. Στο 2ο ημίχρονο φάνηκε ότι ο αντίπαλος ήταν πολύ πιο φρέσκος από εμάς. Εμείς σταματήσαμε να παίζουμε. Παρασυρθήκαμε από το παιχνίδι τους και πήγαμε και εμείς σε μεγάλες μπάλες. Δεν βγάλαμε την μπάλα σωστά όπως θα έπρεπε από πίσω. Αυτό το παιχνίδι πρέπει να γίνει ένα καλό μάθημα για όλους μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Εβρίτης προπονητής.

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ γνωρίζει τα θέματα που υπάρχουν στην ομάδα του και θα προσπαθήσει να τα διορθώσει για να μην υπάρξουν ξανά ανάλογα φαινόμενα. Έχει έξι μέρες μπροστά του για να δουλέψει και να παρουσιάσει ένα διαφορετικό ΑΠΟΕΛ στην Τσεχία την ερχόμενη Πέμπτη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X