ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Φιλικό σαν... Ευρωπαϊκό

Ο Ουζουνίδης πιθανότατα θα δοκιμάσει την ενδεκάδα του πρώτου Ευρωπαϊκού αγώνα

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

Την Παρασκευή (19:00) στο ΓΣΠ δίνει το τελευταίο του φιλικό το ΑΠΟΕΛ και αυτό θα είναι κόντρα στον Απόλλωνα. Ένα δυνατό φιλικό που ασφαλώς και θα βοηθήσει στον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας ενόψει τόσο των Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων όσο και του πρωταθλήματος.

Σε αυτό το παιχνίδι αναμένεται να δούμε τον Μπεν Σαχάρ να αγωνίζεται, ενώ πολύ πιθανό είναι το σενάριο που θέλει τον Ουζουνίδη να δοκιμάζει την ενδεκάδα που θα δούμε στον πρώτο Ευρωπαϊκό αγώνα είτε κόντρα στην Τρε Πέννε (Σαν Μαρίνο) είτε κόντρα Τζιλάνι (Κόσοβο).

Ένα επιθετικό σχήμα (που είναι και το πιο πιθανό) θέλει Λουντέμο, Γένσεν και Ζαχίντ στην ενδεκάδα, ένα πιο ισορροπημένο θέλει το νεαρό Σατσιά μαζί με δυο εκ των τριών. Υπάρχει και ένα ερωτηματικό στο κέντρο της άμυνας με τον Σάντος να δείχνει θετικά στοιχεία και πιθανότατα και αυτός να βρεθεί στην ενδεκάδα της Ευρώπης.

Η ομάδα χρειάζεται ρυθμό και φιλικά σαν αυτό με τον Απόλλωνα είναι πέρα για πέρα σημαντικά. Ταυτόχρονα είναι και μια ευκαιρία για να μετρήσεις δυνάμεις και να δεις ένα απ’ τους μεγάλους σου αντιπάλους. Φυσικά το αποτέλεσμα ενώς φιλικού δεν λέει και πολλά όμως ένα δείγμα στο δίνει όσον αφορά στον βαθμό ετοιμότητας και όχι μόνο. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X