ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Φέρνει γρήγορο φορ και εκρηκτικό, ακραίο επιθετικό

Ανοίγουμε τον φάκελο της Χειμερινής μεταγραφικής ενίσχυσης

Γιώργος Παττίχης

Γιώργος Παττίχης

pattichis@24sports.com.cy

Κύριος στόχος του ΑΠΟΕΛ στην σεζόν που διανύουμε είναι η διατήρηση των κεκτημένων του στο πρωτάθλημα μας. Για να μπορέσει να συνεχίσει την κυριαρχία του και να φτάσει στην κατάκτηση του 8ου στην σειρά τίτλου πρωταθλήματος, αυξάνοντας την (εκπληκτική), επίδοση του.

Γνωρίζοντας την φιλοσοφία που χαρακτηρίζει τον πρόεδρο της Εταιρείας «ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο», Πρόδρομο Πετρίδη και τους συνεργάτες του, αλλά και την γενικότερη τάση που επικρατεί στον «Αρχάγγελο» εδώ και πολλά χρόνια, είμαστε πεπεισμένοι ότι και αυτή την φορά οι «γαλαζοκίτρινοι» θα προχωρήσουν στη μέγιστη δυνατή ενίσχυση που οι κανονισμοί της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, τους επιτρέπουν, για την μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου.

Με «ενδεκαδάτους» παίκτες

Όπως παραδέχτηκε και ο πρόεδρος Πρόδρομος Πετρίδης, σε τηλεοπτικές δηλώσεις του, την περασμένη Πέμπτη, η ενίσχυση του πρωταθλητή, θα γίνει με παίκτες ικανούς και έτοιμους να βοηθήσουν ουσιαστικά και πολύ γρήγορα, αφού είναι γνωστό το πρόγραμμα στους δύο πρώτους μήνες του νέου χρόνου με 2 αγώνες την εβδομάδα. Θα γίνει προσπάθεια δηλαδή για απόκτηση «ενδεκαδάτων» ποδοσφαιριστών.

Με δύο ακόμα επιθετικούς!

Σύμφωνα με τις ανάγκες που υπάρχουν και τις δηλώσεις που έγιναν (από τον πρόεδρο), προτεραιότητα θα δοθεί στην απόκτηση επιθετικού με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά των Πάβλοβιτς, Χαλένιους και ενός γρήγορου ακραίου επιθετικού, με τα χαρακτηριστικά του 22χρονου Λέο Νατέλ.

Για τις δύο αυτές θέσεις υπάρχει η επίσημη παραδοχή από τον πρόεδρο. Από εκεί και πέρα εκτιμούμε ότι θα γίνει προσπάθεια περαιτέρω ενίσχυσης του αριστερού άκρου με παίκτη «μπακ –χαφ» και αν είναι δυνατόν της μεσαίας γραμμής με ανασταλτικό μέσο που θα «φρεσκάρει» και θα κάνει πιο γρήγορη και ευέλικτη την «ραχοκοκκαλιά» της ομάδας.

Αυτοί που θα φύγουν

Υπενθυμίζουμε ότι για κάθε νέα προσθήκη απαιτείται και αποχώρηση ή διαγραφή ποδοσφαιριστή από το υφιστάμενο έμψυχο υλικό. Με βάση τα σημερινά δεδομένα στην ομάδα, τρεις ποδοσφαιριστές, οι Μπέζιακ, Γκέντζογλου και Ζοαοζίνιο, συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες για ν’ αποχωρήσουν.

Ο νέος προπονητής

Το κεφάλαιο όμως αυτό θα το αναλύσουμε σε άλλο ρεπορτάζ μας. Ξεχωριστό και πολύ σημαντικό κεφάλαιο είναι και η επιλογή του νέου προπονητή, ο οποίος μαζί με τον Λούκα Χατζηλούκα, θα προσπαθήσουν να κάνουν πανίσχυρο τον ΑΠΟΕΛ και να τον ετοιμάσουν για τις μεγάλες προκλήσεις και απαιτήσεις του νέου χρόνου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Σκάβοντας το αυλάκι

ΑΠΟΕΛ: Σκάβοντας το αυλάκι

Στην αλλαγή της νοοτροπίας και στην επαναφορά του αγωνιστικού πνεύματος εστιάζει ο Σάββας Πουρσαϊτίδης
Γιώργος Παττίχης
 |  ΑΠΟΕΛ