ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Εργαλείο σε τιμή ευκαιρίας

Δεν δίνει λύσεις μόνο δεξιά

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

Η μεταγραφή του Εμίλιο Ενσούε στο ΑΠΟΕΛ είναι μάλλον η πιο ιδιαίτερη του καλοκαιριού για τους «Γαλαζοκίτρινους». Το τι έγινε και πως αποχώρησε είναι καλά γνωστό, όμως μετά από ενάμιση χρόνο είναι και πάλι πίσω.

Μάλιστα αυτή τη φορά το συμβόλαιο του είναι αισθητά πιο χαμηλό και απ’ το προηγούμενο που είχε στο ΑΠΟΕΛ, αλλά και από αυτό που διατηρούσε μέχρι πρόσφατα με τον Απόλλωνα. Ταυτόχρονα τα όποια θέματα είχε με τους «Γαλαζοκίτρινους» σε σχέση με το προηγούμενο συμβόλαιο του λύθηκαν και πλέον οι δυο πλευρές είναι και πάλι στην ίδια γραμμή.

Αγωνιστικά από έναν τέτοιο παίκτη έχεις πολλά να κερδίσεις. Δεν χρειάζονται συστάσεις για το τι μπορεί να πράξει εντός των τεσσάρων γραμμών. Αναφέρουμε για άλλη μια φορά το στατιστικό που λέει πως στο ΑΠΟΕΛ μέτρησε 30 συμμετοχές με 10 τέρματα και 5 ασσίστ(!).

Πάντως υπάρχει σκέψη απ’ τον Ουζουνίδη αν χρειαστεί να αγωνιστεί και στο κέντρο της άμυνας. Με τον Μερκή να έχει ένα μικρό θεματάκι τραυματισμού και να είναι αμφίβολος και τον Ζόρζε να έχει μόλις ενταχθεί στις προπονήσεις, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα.

Ασφαλώς η φυσική του θέση και εκεί που περιμένεις πολλά απ’ τον Ενσούε είναι στο δεξί άκρο της άμυνας, και το πιο πιθανό είναι να τον βλέπουμε εκεί, όμως για το ντέρμπι με την ΑΕΛ υπάρχει ένα ερωτηματικό.

Το ζητούμενο βέβαια είναι ο Εμίλιο να βοηθήσει σε βάθος χρόνου, και δεν θα τον κρίνουμε απ’ το πρώτο παιχνίδι. Είναι όμως σημαντικό και για τον ίδιο να έχει ένα καλό δεύτερο ντεμπούτο με τα χρώματα του ΑΠΟΕΛ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X