ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΠΟΕΛ: Επιτέλους ξεμπούκωσε...

Αν το σημερινό είναι ακτίνα φωτός στην άκρη του τούνελ θα το δούμε στην πορεία

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

Το ΑΠΟΕΛ μετά από 66 ολόκληρες μέρες κατάφερε επιτέλους να φθάσει σε νίκη. Ένα τρίποντο που το χρειαζόταν περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Η κατηφόρα έμοιαζε ατελείωτη και οι παίκτες ήταν τόσο κάτω ψυχολογικά που δεν μπορούσαν να κάνουν ούτε τα βασικά.

Και αν σταθεί κανείς στην εικόνα, δεν μπορεί να πει πως το ΑΠΟΕΛ σήμερα ικανοποίησε. Αντίθετα οι έξι τελικές δείχνουν πως και πάλι το ΑΠΟΕΛ ήταν κάτω. Όμως με την κατάσταση που επικρατούσε σημασία δεν είχε να ικανοποιήσει, σημασία είχε επιτέλους να ξεμπουκώσει και να νικήσει.

Πέρασαν 253 λεπτά στο πρωτάθλημα για να βρει επιτέλους ένα τέρμα και αυτό το έπραξε με τον πιο συνεπή σκόρερ απ’ την περσινή σεζόν μέχρι σήμερα, τον Γιώργο Μερκή. Η αντίδραση του μετά το τέρμα τα λέει όλα. Το ήθελε όσο τίποτα άλλο.

Πρακτικά το ΑΠΟΕΛ δεν κέρδισε και κάτι το ιδιαίτερο. Ένα τρίποντο κόντρα στην Δόξα δεν μπορεί να αποτελεί είδηση για τους «Γαλαζοκίτρινους». Με την κατάσταση όμως ως είχε, αυτό το τρίποντο ήταν κάτι περισσότερο από σημαντικό.

Έγινε το πρώτο βήμα για να ξεκινήσει από κάπου η ομάδα. Τώρα που έσπασε το ρόδι σημασία έχει να δώσουν συνέχεια. Αν το σημερινό είναι ακτίνα φωτός στην άκρη του τούνελ θα το δούμε στην πορεία. Κανείς όμως δεν μπορεί να το εγγυηθεί αυτό μιας και το ΑΠΟΕΛ της φετινής χρονιάς απέχει μίλια μακριά απ' το να μπορεί να χαρακτηριστεί ως αξιόπιστη ομάδα. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Κουλούρια..

Κουλούρια..

Σ' ένα παιγνίδι μη ποιοτικό ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση πήραν ισοπαλία που μοιάζει με αυτό που λέμε… μήτε κρύο μήτε ζέστη
24sports team
 |  ΑΠΟΕΛ