ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΠΟΕΛ: Επιστροφή (Σα Πίντο), καταστροφή

Από τότε που ο Πορτογάλος επέστρεψε στον πάγκο οι γαλαζοκίτρινοι πάνε από το κακό στο χειρότερο

Γιώργος Παττίχης

Γιώργος Παττίχης

pattichis@sppmedia.com

Χωρίς καμιά αμφιβολία, το καλύτερο διάστημα για τον ΑΠΟΕΛ στο Πρωτάθλημα 2023 – 2024 ήταν το τετράμηνο της τιμωρίας του Ρικάρτνο Σα Πίντο. Όσο διήρκησε η τιμωρία του Πορτογάλου προπονητή, οι γαλαζοκίτρινοι έπαιζαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο και έδειχναν απόλυτα συγκεντρωμένοι στον αγωνιστικό χώρο αποφεύγοντας σοβαρά λάθη.

Από το κακό στο χειρότερο

Ο ιδιόρρυθμος τεχνικός επέστρεψε στον πάγκο στον αγώνα με την ΑΕΛ (1-1) στις 11 Φεβρουαρίου και από τότε ο ΑΠΟΕΛ πάει από το κακό στο χειρότερο. Ιδιαίτερα στους 6 αγώνες που έδωσαν οι γαλαζοκίτρινοι στην τελική φάση, ήταν αγνώριστοι, νευρικοί και επιπόλαιοι στον μέγιστο βαθμό.

Στους 9 αγώνες που έδωσε ο ΑΠΟΕΛ μετά την επιστροφή του Σα Πίντο στον πάγκο, ο απολογισμός είναι οικτρός, με 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες. Στους 6 αγώνες της τελικής φάσης πέτυχε μόνο 4 τέρματα και δέχτηκε 6.

Οι παίκτες που είχαν σημαντική συμβολή στο καλό διάστημα του ΑΠΟΕΛ, όπως οι Μπέλετς, Μαρκίνιος, Κονσταντίνοφ, Ντάλσιο, παρουσιάζονται πολύ κουρασμένοι, σωματικά αλλά και ψυχικά.

Οι αντιδράσεις του προπονητή τους από τον πάγκο, ασφαλώς και δεν τους βοηθούν, αντίθετα τους δημιουργούν εκνευρισμό και ανασφάλεια που φέρνουν σοβαρά λάθη που στοιχίζουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση