ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Επιμένει στο «in8inity»

Ξεκάθαρη η αναφορά στην ανακοίνωση για Ουζουνίδη

Σάββας Λαζανιάς

Στο στρατόπεδο του ΑΠΟΕΛ άρχισαν έντονες διεργασίες για το σχεδιασμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, διεργασίες οι οποίες δεν αφορούν μόνο τον καταρτισμό του ρόστερ.

Στους σχεδιασμούς των «γαλαζοκιτρίνων» περιλαμβάνονται και η τιμολόγηση και προώθηση των νέων εισιτηρίων διαρκείας. Τη σεζόν 2019-20 ο ΑΠΟΕΛ είχε παρουσιάσει τα διαρκείας με το σλόγκαν «Take us to in8inity» το οποίο είχε πάρει τη σκυτάλη από το «Follow your destiny» που ήταν το σλόγκαν για τα διαρκείας της σεζόν 2018-19.

Το σλόγκαν της σεζόν 2019-20 το οποίο περιείχε τον αριθμό «8» μέσα στη λέξη «Infinity» κατεδείκνυε ξεκάθαρα τον στόχο του ΑΠΟΕΛ που ήταν η κατάκτηση του 8ου συνεχόμενου πρωταθλήματος.

Πρακτικά ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να διατηρήσει το ίδιο σλόγκαν και για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν εάν το επιθυμεί, παίρνοντας ως δεδομένο ότι δεν θα υπάρξει απονομή για το διακοπέν πρωτάθλημα. Μάλιστα, οι «γαλαζοκίτρινοι» δηλώνουν ξεκάθαρα ότι τη νέα σεζόν στοχεύουν στην κατάκτηση του 8ου συνεχόμενου πρωταθλήματος. 

«Ο κ. Ουζουνίδης έχει ήδη αρχίσει τον προγραμματισμό της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο με στόχο την είσοδο της ομάδας στους ομίλους του UEFA Europa League και το 8ο συνεχόμενο πρωτάθλημα», σημειώνουν με νόημα οι «γαλαζοκίτρινοι» στην ανακοίνωση που εξέδωσαν για την ανανέωση του Ελλαδίτη.

Πάντως, ο πρόεδρος της εταιρείας της Ομόνοιας Σταύρος Παπασταύρου, μιλώντας χθες στη Cablenet, ανέφερε ότι η ομάδα του ζήτησε επίσημα τον τίτλο από την ΚΟΠ. Ωστόσο κάτι τέτοιο είναι πολύ απομακρυσμένο να συμβεί.

Επομένως, οι «γαλαζοκίτρινοι» μπορούν να κρατήσουν το ίδιο σλόγκαν για τα διαρκείας της νέα σεζόν εφόσον κρίνουν ότι θα τους ωφελήσει επικοινωνιακά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X