ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΠΟΕΛ: Εντείνεται η προεκλογική

Αναμένεται μεγάλη μάχη…

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

stravrouo@sppmedia.com

Αυτή την στιγμή το μεγάλο ενδιαφέρον στο ΑΠΟΕΛ είναι τα διοικητικά και οι εκλογές που αναμένεται να γίνουν στους «γαλαζοκίτρινους» της Λευκωσίας, μετά την απόφαση του Θεόδωρου Κυριακίδη να διεκδικήσει με τον δικό του συνδυασμό εκλογή.

Ο Προδρόμος Πετρίδης μπορεί αυτή την στιγμή να μην έχει ξεκαθαρίσει ακόμα τις προθέσεις του, αλλά κάποια γεγονότα δείχνουν ξεκάθαρα ότι έχει πάρει την απόφαση να διεκδικήσει ξανά την προεδρία, καθώς πιστεύει ότι μπορεί να διορθώσει την κατάσταση, τόσο στο αγωνιστικό, όσο και στο οικονομικό κομμάτι.

Τα δεδομένα αυτή την στιγμή, αναφορικά με την επιρροή στους μετόχους, μπορούμε να πούμε ότι γέρνουν προς την πλευρά του Πρόδρομου Πετρίδη, κάτι που θα προσπαθήσει να ανατρέψει τις επόμενες μέρες ο Θεόδωρος Κυριακίδης.

Από την άλλη, η κίνηση Κυριακίδη ευνοείται από μεγάλη μερίδα του κόσμου, που θέλουν να γίνει αλλαγή στα διοικητικά της ομάδας τους, μετά την εικόνα που παρουσιάζει το ΑΠΟΕΛ, τόσο αγωνιστικά, όσο και οικονομικά.

Οπόταν, η προεκλογική διαδικασία στο ΑΠΟΕΛ καλά κρατεί και τις επόμενες μέρες οι δύο φαινομενικά υποψήφιοι θα εντείνουν τις διεργασίες τους, έτσι ώστε να είναι έτοιμοι όταν θα υπάρξουν εκλογές.

Θυμίζουμε ότι τα ηνία θα αναλάβει αυτός που θα συγκεντρώσει την υποστήριξη των μετόχων που έχουν στην κατοχή τους το 50 % + 1 μετοχή της ποδοσφαιρικής εταιρείας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ονησίφορος Σταύρου

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Μας μπέρδεψαν...

Μας μπέρδεψαν...

Τιμούρ και Πουρσαϊτίδης μάλλον διάβασαν την κατάσταση διαφορετικά από την πλειοψηφία
Χρίστος Θεοχάρους
 |  ΑΝΟΡΘΩΣΗ