ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
35° Λευκωσία,
03 Αυγούστου, 2021
sport fm - listen live

ΑΠΟΕΛ - ΕΝΠ: Ψάχνουν φιλικό διακανονισμό για Θεοδώρου

Μακριά από δικαστικές διαμάχες του ποδοσφαιριστή με τους «βυσσινί»

Ένας ποδοσφαιριστής που το όνομα του παίζει στο ρεπορτάζ του ΑΠΟΕΛ εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα είναι αναμφίβολα αυτό του Δημήτρη Θεοδώρου…

Ο Κύπριος διεθνής τα έχει βρει σε όλα με τους «γαλαζοκίτρινους», όμως τις τελευταίες ημέρες φαίνεται να προκύπτει ένα μπέρδεμα σχετικά με το συμβόλαιο του νεαρού μεσοεπιθετικού. Όπως δήλωσε και ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης μπορεί να φύγει ως ελεύθερος από την ομάδα του Παραλιμνίου, ενώ η Ένωση υποστηρίζει πως ο Θεοδώρου δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο.

Το ΑΠΟΕΛ ως ένδειξη καλής θέλησης και για να αποφευχθούν διαμάχες μεταξύ ποδοσφαιριστή και ΕΝΠ πρότεινε στους «βυσσινί» ένα συμβολικό ποσό για τη μεταγραφή του. Όπως σημειώσαμε και χθες η πρώτη απάντηση της ΕΝΠ ήταν αρνητική (δες εδώ) αν και αναμένεται πως θα βρεθεί η χρυσή τομή με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Από πλευράς ΑΠΟΕΛ εκφράζεται αισιοδοξία πως το θέμα θα τελειώσει σύντομα και ο ποδοσφαιριστής θα βρίσκεται κανονικά με την έναρξη της προετοιμασίας στον «Αρχάγγελο».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση