ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Ενδιαφέρον για Ρομπέρζ

«Σειρήνες» από τη Λευκωσία για τον κυπροποιημένο Γάλλο

Γιώργος Παττίχης

Γιώργος Παττίχης

pattichis@sppmedia.com

Τα πάντα είναι ανοιχτά σχετικά με το μέλλον του Βαλεντίν Ρομπέρζ, ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος στο παζάρι μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με τον Απόλλωνα.

O κυπροποιημένος Γάλλος, ο οποίος κλείνει τα 36 σε λίγες μέρες, έχει στα χέρια του πρόταση από τον Απόλλωνα για νέο μονοετές συμβόλαιο. Ωστόσο, η παρουσία του στο Κολόσσι και τη νέα σεζόν μόνο βέβαια δεν είναι καθώς ο Ρομπέρζ αναζητεί κλειστό διετές συμβόλαιο.

Για τον Ρομπέρζ υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες κυπριακές ομάδες. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, μια από τις ομάδες που καλοβλέπουν τον Γάλλο είναι και ο ΑΠΟΕΛ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» θεωρούν ότι ο Ρομπέρζ μπορεί να αποτελέσει μαζί με τον Κρέσπο ένα πολύ δυνατό δίδυμο στα μετόπισθεν. Μάλιστα, παρουσιάζονται διατεθειμένοι να του προσφέρουν διετές συμβόλαιο, με λογικές απολαβές δεδομένης και της ηλικίας του.

Πρόκειται για ένα πολύπειρο παίκτη ο οποίος μάλιστα δεν καταλαμβάνει θέση στους ξένους-κοινοτικούς μετά την κυπροποίηση του, κάτι το οποίο αποτελεί ένα επιπρόσθετο πλεονέκτημα για την περίπτωση του Γάλλου αμυντικού.

Οι ιθύνοντες του ΑΠΟΕΛ θεωρούν ότι ο Ρομπέρζ συνεχίζει να βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο (παρά το προχωρημένο της ηλικίας) και είναι σε θέση να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα της Λευκωσίας.

Όπως προαναφέραμε, για τον Ρομπέρζ υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες, με τον ΑΠΟΕΛ να αποτελεί ένα από τους «μνηστήρες». Ο ποδοσφαιριστής θα αξιολογήσει όλα τα δεδομένα που θα έχει ενώπιον του για να αποφασίσει ποιος θα είναι ο επόμενος του σταθμός, με τους «γαλαζοκίτρινους» να ευελπιστούν ότι θα επιλέξει τη Λευκωσία και τον Αρχάγγελο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση