ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Ένας τζόκερ στην άμυνα

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης φαίνεται πως υπολογίζει και στο αριστερό άκρο της άμυνας τον Εμίλιο Ενσούε

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

Στο παιχνίδι με την ΕΝΠ ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχε δώσει φανέλα βασικού στον Εμίλιο Ενσούε, τον οποίο και «έχρισε» ως κεντρικό αμυντικό δίπλα απ’ τον Ζόρζε. Αυτή θα ήταν και η πρώτη φορά που θα βλέπαμε τον εκρηκτικό ποδοσφαιριστή ως στόπερ σε δυάδα (σε τριάδα αγωνίστηκε πέρσι). Τελικά όμως και με τον τραυματισμό του Γουίλερ μόλις στο 8’ του αγώνα, και την είσοδο του Σιέλη, ο Ενσούε μετακινήθηκε στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Σε γενικές γραμμές δεν τα πήγε άσχημα και η παρουσία του έδειξε πως μπορεί να αποτελέσει επιλογή και σε αυτή τη θέση. Ασφαλώς δεν είχε τα ίδια κατεβάσματα, όπως στα τελευταία παιχνίδια, αλλά αυτό ίσως και να μην οφείλεται στη θέση που αγωνιζόταν αλλά στο γεγονός πως είχε πάνω δυο σερί 90λεπτα, και ένα ταξίδι στο Καζακστάν σε λιγότερο από μια εβδομάδα.

Ασφαλώς κάπου εδώ ανοίγει μια συζήτηση η οποία και αφορά το αν απ’ το δεξί άκρο της άμυνας μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα. Είναι όμως νωρίς για να δώσουμε απάντηση σε αυτό, αλλά εκ πρώτης φαντάζει λογικό αγωνιζόμενος ως αριστερό μπακ ο Ενσούε να μην έχει την ίδια επιθετική συνεισφορά με το δεξί άκρο της άμυνας. Είναι όμως πολύ νωρίς για να πούμε κάτι τέτοιο και θα πρέπει να τον δούμε ξανά.

Παρά ταύτα ο Ενσούε έβγαζε εμπιστοσύνη στο αριστερό άκρο της άμυνας. Συγκεντρωμένος και προσηλωμένος έστειλε το μήνυμα πως μπορεί να ανταποκριθεί όταν χρειαστεί και δεν θα μας ποξενύσει καμιά αίσθηση αν κληθεί να αγωνιστεί ξανά (ακόμη και την Πέμπτη) εκεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X