ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Ένας μήνας χωρίς γκολ

Τραγικός απολογισμός

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Μεγάλο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει το ΑΠΟΕΛ στο γκολ, καθώς η ομάδα της Λευκωσίας δυσκολεύεται πάρα πολύ να στείλει την μπάλα στα δίκτυα, γεγονός που επηρεάζει την πορεία της.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» έχουν χάσει την επαφή τους με τα δίκτυα και σήμερα συμπληρώνεται ένας μήνας από την μέρα που σκόραραν το τελευταίο τους γκολ. Πιο συγκεκριμένα, ήταν με την Ζρίνσκι Μόσταρ σε εκείνο το 2-2 του ΓΣΠ. Μετά από αυτό ακολούθησαν τρία «στείρα» 90λεπτά με Σλόβαν, Ερμή και Πάφο.

Μεταφράζοντας το σε λεπτά, το ΑΠΟΕΛ έχει να σκοράρει εδώ και 334 λεπτά

Μεταφράζοντας το σε λεπτά, το ΑΠΟΕΛ έχει να σκοράρει εδώ και 334 λεπτά, καθώς κόντρα στην Ζρίνσκι ο Νούχιου είχε βρει τον δρόμο προς τα δίκτυα στο 26ο λεπτό.

Στο πρωτάθλημα το ΑΠΟΕΛ έχει σκοράρει 5 γκολ, σε 6 παιχνίδια. Και δεν σκόραρε στα τρία, από αυτά τα έξι παιχνίδια. Τραγικός απολογισμός, όταν έχουμε να κάνουμε για ομάδα του μεγέθους του ΑΠΟΕΛ, αλλά αυτό δεν είναι μόνο ευθύνη των επιθετικών.

Το γκολ, είναι συλλογική δουλειά που καταλήγει στον επιθετικό. Το πιο μεγάλο πρόβλημα είναι στην δημιουργία, καθώς όλα ξεκινούν από εκείνο το κομμάτι. Αν λειτουργά καλά αυτό το κομμάτι, τότε μπορείς να πετύχεις περισσότερα γκολ, διότι θα μπορούν να σκοράρουν και οι υπόλοιποι παίκτες, όχι μόνο οι επιθετικοί. Όπως έκανε πολύ καλά το ΑΠΟΕΛ όλα αυτά τα χρόνια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση