ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΠΟΕΛ: O μεγάλος... Μάρτης

Δυο καθοριστικές ημερομηνίες που θα κρίνουν σχεδόν τα πάντα

24sports team

info@24sports.com.cy

Ιδιαίτερα κρίσιμος σε όλα τα επίπεδα είναι ο μήνας που θα μπει σε λίγες μέρες για τον ΑΠΟΕΛ. Μέσα στον Μάρτη ουσιαστικά κρίνεται ο μοναδικός αγωνιστικός στόχος που έχει απομείνει για τους «γαλαζοκίτρινους», ενώ πολύ σημαντικές εξελίξεις αναμένεται να προκύψουν και στα διοικητικά.

Η 10η Μαρτίου είναι η πρώτη σημαντική ημερομηνία που έχουν μπολτάρει οι «γαλαζοκίτρινοι» για τον επόμενο μήνα, ημέρα κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί ο επαναληπτικός αγώνας κυπέλλου με την Ομόνοια.

Δεκατρείς μέρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 23/3 θα πραγματοποιηθεί η κρισιμότατη έκτακτη γενική συνέλευση για την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου, συνέλευση η οποία αναμένεται να φέρει σημαντικές εξελίξεις αναφορικά με το μέλλον της εταιρείας ΑΠΟΕΛ.

Μάλιστα, οι «γαλαζοκίτρινοι» ενημέρωσαν την Πέμπτη (25/2) ότι έχει οριστεί ανεξάρτητος ελεγκτικός οίκος από τον Γιάννη Δημητρίου. Ο ελεγκτικός οίκος θα προβεί σε οικονομικό έλεγχο της εταιρείας, έτσι ώστε να υπάρχει μια ξεκάθαρη και επικαιροποιημένη κατάσταση των οικονομικών δεδομένων για όποιους εκφράσουν ενδιαφέρον να εμπλακούν στα διοικητικά.

Όπως είναι αντιληπτικό, ο επερχόμενος μήνας θα έχει μπόλικη επικαιρότητα από ΑΠΟΕΛ, τόσο από αγωνιστικής πλευράς όσο και από το θέμα των διοικητικών εξελίξεων με φόντο τη ΓΣ της 23ης Μαρτίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση