ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΠΟΕΛ: Ένας από τους 500...οι παλαίμαχοι

Σημαντική εξέλιξη...

Μετα τις χθεσινές ανακοινώσεις του ΑΠΟΕΛ σχετικά με τα δυο σχέδια οικονομικής ενίσχυσης της ομάδας, έτσι ώστε να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του και να συνεχίσει να λειτουργεί απρόσκοπτα το ποδοσφαιρικό τμήμα, φαίνεται να έχουμε εξελίξεις όσο αφορά την εξεύρεση των πόρων.

Ο σύνδεσμος παλαιμάχων του ΑΠΟΕΛ μετα απο δηλώσεις του Τάκη Αντωνίου στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ανέφερε ότι είναι διαθέσιμοι να είναι οι πρώτοι απο τους 500 που θα μπορούν να προσφέρουν περισσότερο για την οικονομική ενίσχυσης της ομάδας, θέλοντας να συνδράμουν και αυτοί σε αυτό τον δύσκολο αγώνα. Σύμφωνα πάντα με τις δηλώσεις του Πρόδρομου Πετρίδη χθές στην διάσκεψη τύπου, είναι 1000 ευρώ τον μήνα για τρεις μήνες.

Οι δηλώσεις του Τάκη Αντωνίου στον ΣΠΟΡ FM 95.0: «Οφείλω να σας πω μια σημαντική εξέλιξη σήμερα το πρωί, ως σύνδεσμος παλαιμάχων μιλήσαμε με τον πρόεδρο και εκφράσαμε τη διάθεση μας να πάρουμε ένα πακέτο των 1000 ευρώ για τρεις μήνες και ενθουσιάστηκε για την κίνηση αυτή. Θα κάνουμε όλοι ότι μπορούμε για την ομάδα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Να τους πάλι, στο πλευρό σου

Να τους πάλι, στο πλευρό σου

Μαζί με τα εισιτήρια διαρκείας, τα πακέτα της τελικής φάσης και τη μέχρι τώρα προπώληση, έχουν εξασφαλισμένη θέση κοντά ...
Γιώργος Παττίχης
 |  ΑΠΟΕΛ