ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Έναν Σαμπάλα για δεξιά

Το ιδανικό σενάριο για το δεξί άκρο της άμυνας

24sports team

info@24sports.com.cy

Προτεραιότητα στην απόκτηση δύο ακραίων επιθετικών και ενός ακόμη στόπερ φαίνεται να δίνουν οι άνθρωποι του ΑΠΟΕΛ, με τον Σωφρόνη Αυγουστή να επιθυμεί όπως αυτές οι κινήσεις ολοκληρωθούν πριν την έναρξη του βασικού σταδίου της προετοιμασίας (εδώ).

Σαφώς και υπάρχουν κενά σε αυτές τις θέσεις μετά τις μαζεμένες αποχωρήσεις των προηγούμενων ημερών, ωστόσο κενό φαίνεται να υπάρχει και στο δεξί άκρο της άμυνας. Μοναδική καθαρόαιμη επιλογή για αυτή τη θέση την παρούσα φάση αποτελεί ο Ισάμ Τσεμπάκ, που αν μη τι άλλο την περσινή αγωνιστική περίοδο δεν έπεισε.

Ανεξαρτήτως λοιπόν του τι θα γίνει με την περίπτωση του Μαροκινού μπακ, απ’ τη στιγμή που ο ίδιος παραμένει στο ρόστερ και ταυτόχρονα υπάρχει προτεραιότητα για απόκτηση παικτών καταλόγου Α που θα αγωνίζονται σε άλλες θέσεις… φαντάζει ιδανικό το σενάριο όπως αποκτηθεί δεξιός οπισθοφύλακας κάτω των 23 ετών. Δηλαδή κάτι σαν τον Φακούντο Σαμπάλα!

Θυμίζουμε πως όταν ο Αργεντινός άφησε την Αμερική για να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ευρώπη ήταν μόλις 21 ετών και εκ του αποτελέσματος, ο αριστερός μπακ των «γαλαζοκίτρινων» αποδείχθηκε σε λίρα εκατό. Αποτελώντας έναν ποδοσφαιριστή που συνηθίζει να είναι σταθερός στα αμυντικά του καθήκοντα και ήταν ίδια ώρα να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος όταν ανεβαίνει μέχρι το αντίπαλο τρίτο… «δείχνει» τι ακριβώς χρειάζεται η ομάδα του στην άλλη πλευρά.

Εκτός απροόπτου οι ιθύνοντες του Λευκωσιάτικου συλλόγου θα αποκτήσουν δεξί μπακ, αλλά στην παρούσα φάση δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα αν θα καταλαμβάνει θέση στον κατάλογο Β, όπως έγινε τον Ιανουάριο του 2021 με τον Σαμπάλα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση