ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Ένα μεγάλο «αγκάθι»

Πολύ δύσκολη η περίπτωση του Βούγιαντιν Σάβιτς

Σάββας Λαζανιάς

Στον ΑΠΟΕΛ άρχισαν το σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο, στοχεύοντας σε ένα αισθητά μειωμένο προϋπολογισμό ο οποίος θα συνάδει με τη νέα οικονομική τάξη πραγμάτων.

Στόχος των «γαλαζοκιτρίνων» είναι να ρίξουν το μισθολόγιο των παικτών στα πέντε εκατομμύρια ευρώ, κάτι το οποίο προϋποθέτει μεταξύ άλλων και αναπροσαρμογή συμβολαίων με παίκτες οι οποίοι διατηρούν συμβόλαιο με την ομάδα της Λευκωσίας.

Τα «βαριά» συμβόλαια των Ντε Βινσέντι, Χαλένιους και Σάβιτς αποτελούν ένα μεγάλο «αγκάθι» για την υλοποίηση του στόχου που έχουν θέσει οι «γαλαζόκτρινοι». Πρόκειται για τρεις ποδοσφαιριστές των οποίων η προσφορά στην ομάδα είναι δυσανάλογη σε σχέση με τους μισθούς που παίρνουν.

Οι δυο πρώτοι δεσμεύονται με συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο ενώ η περίπτωση του Σάβιτς είναι ακόμα πιο δύσκολη, καθώς ο Σέρβος διατηρεί συμβόλαιο μέχρι το 2022. Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ θέλει να απαλλαγεί από το συμβόλαιο του 29χρονου αμυντικού. Ωστόσο, για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να βρεθεί μια ομάδα η οποία θα του προσφέρει ένα μεγάλο συμβόλαιο, ανάλογο με αυτό που έχει στον ΑΠΟΕΛ, σενάριο το οποίο δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες.

Πιο εφικτή φαντάζει η αναπροσαρμογή του συμβολαίου του προκειμένου να βρίσκεται μέσα στα νέα οικονομικά πλαίσια που έχουν τεθεί, αν και όπως προαναφέραμε, το πιο ιδανικό για τον ΑΠΟΕΛ είναι να βρεθεί η «χρυσή τομή» για να αποχωρήσει.

Η περίπτωση του Σάβιτς αλλά και των άλλων δυο ποδοσφαιριστών (Ντε Βινσέντι, Χαλένιους) χρήζουν προσεκτικών χειρισμών από τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ. Πρόκειται για τρία πολύ δύσκολα κεφάλαια τα οποία καλούνται οι «γαλαζοκίτρινοι» να κλείσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X