ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Ένα «Ενσούε» αριστερά…

Θέλει παίκτη που να μπορεί να καλύψει όλη την πλευρά...

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

Μπορεί το ΑΠΟΕΛ να αντιμετωπίζει αύριο την Πάφο, όμως ο προγραμματισμός της ομάδας τρέχει, με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη να έχει καταλήξει για το πως θα κινηθεί στην αγορά και σε κάποια ονόματα.

Είναι γνωστό πως ο Πουρσαϊτίδης θέλει να καλύψει με δυο κινήσεις τρεις θέσεις. Πρακτικά ο Ελλαδίτης τεχνικός θέλει ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας, το αριστερό άκρο της άμυνας και στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Με δυο όμως μεταγραφές να απομένουν, ο Σάββας Πουρσαϊτίδης είναι αναγκασμένος να βρει τουλάχιστον έναν παίκτη που να αγωνίζεται σε δυο απ’ τις θέσεις που προαναφέραμε.

Με δεδομένο πως ψάχνει ηγέτη στο κέντρο της άμυνας, η επιλογή του Πουρσαϊτίδη είναι να φέρει έναν ποδοσφαιριστή που θα μονιμοποιηθεί εκεί. Ως εκ τούτου η δεύτερη μεταγραφή θα αφορά σε ποδοσφαιριστή που μπορεί να αγωνιστεί σε όλη την αριστερή πλευρά. Έναν Ενσούε δηλαδή από αριστερά, τον οποίο θα μπορεί να αξιοποιήσει είτε ως αριστερό μπακ, είτε ως αριστερό μπακ χαφ, είτε ακόμη και ως εξτρέμ αν χρειαστεί.

Ασφαλώς και η δουλειά του δεν είναι εύκολη, μιας και οι δυο παίκτες που ψάχνει δεν είναι εύκολο να βρεθούν τον Γενάρη. Όμως οι «Γαλαζοκίτρινοι» πρέπει να ενισχυθούν ποιοτικά με ποδοσφαιριστές που θα προσφέρουν ουσιαστικά και αυτό ψάχνει ο Πουρσαϊτίδης…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση