ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Έμειναν τα τυπικά για Άλεφ

Ο Βραζιλιάνος επιστρέφει στο κυπριακό πρωτάθλημα, αυτή τη φορά για λογαριασμό των «γαλαζοκιτρίνων»

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Σε μεταγραφικό «οργασμό» βρίσκεται ο ΑΠΟΕΛ που έχει μπει πολύ δυναμικά στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι. Οι πρωταθλητές ανακοίνωσαν μέχρι τώρα πέντε μεταγραφές (6 μαζί με τον Μουκτάρη) και έπεται συνέχεια καθώς εκκρεμεί η ανακοίνωση την απόκτησης του Μπέλετς.

Πέρα από τη μεταγραφή του Σλοβένου τερματοφύλακα η οποία είναι δεδομένη, οι «γαλαζοκίτρινοι» θα εντάξουν στο δυναμικό τους και τον Άλεφ καθώς επήλθε συμφωνία με την Μπράγκα για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή. Πλέον, απομένουν μόνο τα τυπικά για τη μετακόμιση του Βραζιλιάνου στην ομάδα της Λευκωσίας.

Για τον Άλεφ επέδειξε σοβαρό ενδιαφέρον και ο Παναθηναϊκός όμως η πρόταση που έκαναν οι «πράσινοι» προς τον ποδοσφαιριστή και την Μπράγκα δεν μπορούσε να ανταγωνιστεί αυτήν των «γαλαζοκιτρίνων». 

Άνθρωπος του ΑΠΟΕΛ θα ταξιδέψει στην Πορτογαλία για τις τελευταίες λεπτομέρειες και τις σχετικές υπογραφές. Οι «γαλαζοκίτρινοι» θα καταβάλουν στην Μπράγκα το ποσό των 200 χιλιάδων ευρώ για τον δανεισμό του 24χρονου Βραζιλιάνου μέσου.

Το deal αναμένεται να κλείσει αρχές της νέας βδομάδας και στη συνέχεια ο Άλεφ θα πάρει το αεροπλάνο για την Αυστρία για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Με την επικείμενη απόκτηση του Βραζιλιάνου οχυρώνεται στο έπακρο η μεσαία γραμμή του ΑΠΟΕΛ, καθώς προστίθεται άλλη μια ποιοτική επιλογή για τον άξονα στις ήδη υπάρχουσες (Μάτιτς, Σόουζα, Γκέντσογλου, Μηχαήλοβιτς).

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Ούτε καν ο ΑΠΟΕΛ

Ούτε καν ο ΑΠΟΕΛ

Η στάση της Πολιτείας για την κάρτα φαίνεται να μην κάμπτεται
Χρήστος Ζαβός
 |  ΑΠΟΕΛ
X