ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Εκτόνωση εδώ και τώρα, αλλιώς…

Τεταμένο το κλίμα στις τάξεις των «γαλαζοκιτρίνων»

Σάββας Λαζανιάς

Αναμενόμενη ήταν λίγο πολύ η αντίδραση των οργανωμένων οπαδών του ΑΠΟΕΛ, οι οποίοι επισκέφθηκαν σήμερα τον Αρχάγγελο με άγριες διαθέσεις, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να αναβληθεί η πρωινή προπόνηση και να μετατεθεί για το απόγευμα.

Διαβάστε επίσης - ΑΠΟΕΛ: Βίντεο από το «ντου» των πορτοκαλί

Τέθηκαν άπαντες προ των ευθυνών τους από τον κόσμο

Η παρουσία των πορτοκαλί στο προπονητικό κέντρο της ομάδας έστειλε πολύπλευρα μηνύματα σε όλους όσους απαρτίζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα. Το ξεκάθαρο προειδοποιητικό μήνυμα των οργανωμένων δεν είχε αποδέκτες μόνο τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία αλλά όλους ανεξαιρέτως, από τον τελευταίο υπάλληλο του Αρχαγγέλου μέχρι τη διοίκηση του Πρόδρομου Πετρίδη.

Οι πορτοκαλί έκαναν σαφές ότι δεν πρόκειται να ανεχθούν να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση στην ομάδα, φέρνοντας άπαντες προ των ευθυνών τους και προειδοποιώντας παράλληλα για πιο δραστικές ενέργειες. Η σημερινή μίνι «έκρηξη» των πορτοκαλί ήταν περισσότερο προειδοποιητική και σίγουρα κανείς δεν θέλει να γίνει θεατής χειρότερων καταστάσεων. 

Το κλίμα στο οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ είναι πιο τεταμένο από κάθε άλλη φορά (τουλάχιστον) επί της δεύτερης θητείας του Π. Πετρίδη στο προεδρικό θώκο. Όμως, μπορεί να γίνει ακόμα χειρότερο εάν η ομάδα δεν δείξει στους επόμενους αγώνες σημάδια ανάκαμψης και αντίδρασης.

Στόχος όλων όσων απαρτίζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΑΠΟΕΛ είναι να πετύχουν την εκτόνωση της κατάστασης πριν να έρθει μια ακόμα μεγαλύτερη έκρηξη. Και η κατάσταση θα εκτονωθεί μόνο εάν η ομάδα καταφέρει να επανέλθει με δυναμικό τρόπο στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Σάββας Λαζανιάς

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X