ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΠΟΕΛ: Ειδική επιτροπή για εξεύρεση επενδυτή!

Σημαντική ανακοίνωση από τους «γαλαζοκίτρινους»

Ανακοίνωση εξέδωσε η εταιρεία του ΑΠΟΕΛ με την ενημερώνει ότι πάρθηκε απόφαση για ορισμό ειδικής επιτροπής, με σκοπό την εξεύρεση στρατηγικού οικονομικού επενδυτή.

Την επιτροπή απαρτίζουν δύο ανεξάρτητα μέλη (Χριστόδουλος Έλληνας και Γιάννος Πανταζής) και δύο μέλη του ΔΣ της εταιρείας (Νίκος Κουγιάλης και Αλέξης Ανδρέου).

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την απόφαση του, για ορισμό ειδικής επιτροπής, με σκοπό την εξεύρεση στρατηγικού οικονομικού επενδυτή.

Την επιτροπή θα αποτελούν δύο ανεξάρτητα μέλη, οι Χριστόδουλος Έλληνας και Γιάννος Πανταζής και δύο υφιστάμενα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, οι Νίκος Κουγιάλης και Αλέξης Ανδρέου.

Η τετραμελής επιτροπή θα συζητήσει με διάφορους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να επενδύσουν στην επιπλέον ανάδειξη και περαιτέρω ανάπτυξη του ποδοσφαιρικού οικοδομήματος του ΑΠΟΕΛ, με βάση την εμβέλεια, τη βάση οπαδών, τη δυναμική της στην τοπική ποδοσφαιρική αγορά και την ευρωπαϊκή προοπτική της ομάδας.

Παράλληλα, το υφιστάμενο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας, επαναλαμβάνει ότι δεν προτίθεται να διεκδικήσει επανεκλογή, σε περίπτωση που υπάρξει κατάθεση υποψηφιότητας, άλλου διοικητικού σχήματος, το οποίο θα παρουσιάσει οικονομική πρόταση, η οποία θα αξιολογηθεί ως βιώσιμη, στην εκλογική συνέλευση της 15ης Ιουνίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Αχ, ηρεμία!

Αχ, ηρεμία!

Ικανοποιημένος από τη μεγάλη νίκη της ομάδας του ο Πρόδρομος Πετρίδης
 |  HOT SPOT