ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
35° Λευκωσία,
24 Ιουλίου, 2021
sport fm - listen live

ΑΠΟΕΛ: Έγινε «μύλος» η υπόθεση του «εξαριού»

Αναμένεται απάντηση από «κόφτη» που αξιολογήθηκε ως εξαιρετική περίπτωση ενώ ξεκαθαρίζει σύντομα και του Νταουσβίλι

Γιώργος Παττίχης

Γιώργος Παττίχης

pattichis@sppmedia.com

Η θέση του ανασταλτικού μέσου («κόφτη») είναι αν όχι η πιο σημαντική, από τις πιο σημαντικές σε μια ομάδα. Γι’ αυτό και στο ΑΠΟΕΛ παρουσιάζονται πολύ προσεχτικοί σε όσον αφορά στην επιλογή του παίκτη που θα καλύψει αυτό το κενό.

Επί τούτου προέκυψαν πάντως σημαντικές εξελίξεις που μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει το θέμα αυτό με την ανακοίνωση της νέας προσθήκης.

Τα σημερινά δεδομένα στην προσπάθεια των «γαλαζοκιτρίνων» να βρουν ένα αξιόπιστο - ποιοτικό «εξάρι» έχουν ως εξής:

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης αξιολόγησε ως εξαιρετική περίπτωση που του προτάθηκε αφού πληροί όλες τις προδιαγραφές που έχει θέσει. Ζήτησε από την διοίκηση την απόκτηση του παίκτη αυτού στον οποίο έχει ήδη γίνει πρόταση και αναμένεται η απάντηση του. Μάλιστα, φαίνεται πως η πρώτη αντίδραση του ξένου άσου, δημιούργησε αισιοδοξία για θετική απάντηση του.

Εξελίξεις και με Νταουσβίλι!

Στο μεταξύ προέκυψαν τις τελευταίες ώρες εξελίξεις για τον Μουρτάζ Νταουσβίλι. Ο προπονητής του στην Ανόρθωση, Τιμούρ Κετσπάγια, έκανε ξεκάθαρο στην διοίκηση, ότι ούτε υπολογίζει, ούτε θέλει πλέον τον συμπατριώτη του στην ομάδα του.

Σε μια άλλη εξέλιξη ο Νταουσβίλι επικοινώνησε με την διοίκηση του ΑΠΟΕΛ ζητώντας λίγες ακόμα μέρες για να εξασφαλίσει την ελευθέρα του από την Ανόρθωση και να υπογράψει το διετές συμβόλαιο που είναι έτοιμοι να του δώσουν οι «γαλαζοκίτρινοι».

Όπως καταλαβαίνετε τα πράγματα, σήμερα, είναι αρκετά μπλεγμένα… Η λογική μας λέει ότι αν ο παίκτης στον οποίο στάλθηκε πρόταση απαντήσει θετικά πριν ο Νταουσβίλι ξεκαθαρίσει την υπόθεση του, θα είναι ο παίκτης που θα πάρει την θέση του ανασταλτικού μέσου στο νέο ΑΠΟΕΛ.

Σε διαφορετική περίπτωση, ο Νταουσβίλι, εκτός απροόπτου, θα συναντήσει στον «Αρχάγγελο» τους δύο συμπατριώτες, του Κβιλιτάια και Οκριασβίλι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Γιώργος Παττίχης

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση