ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Δίκοπο μαχαίρι…

Το ραντεβού της Πέμπτης δεν έχει καμία σχέση με το ματς της 13ης Αυγούστου για τον Γερμανό

Σάββας Λαζανιάς

Στον ΑΠΟΕΛ μετρούν αντίστροφα για το καθοριστικότατο παιχνίδι της ερχόμενης Πέμπτης με την Καραμπάχ στο Αζερμπαϊτζάν. Οι «γαλαζοκίτρινοι» θα ταξιδέψουν στο Μπακού στοχεύοντας σε ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους διατηρήσει ζωντανούς στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Ο αγώνας της Πέμπτης είναι δίκοπο μαχαίρι για τον Γερμανό

Το παιχνίδι της Πέμπτης με την Καραμπάχ δεν έχει καμία σχέση με τον αγώνα του περασμένου Αυγούστου για τον Τόμας Ντολ. Μόνο να κερδίσει είχε ο Γερμανός από το συγκεκριμένο παιχνίδι γιατί δεν θα πιστωνόταν σε αυτόν ο αποκλεισμός, καθώς ήταν το πρώτο του παιχνίδι στον πάγκο της ομάδας. Τελικά, κατάφερε να γυρίσει τούμπα τα δεδομένα και να οδηγήσει τον ΑΠΟΕΛ σε μια μεγάλη πρόκριση, η οποία γέμισε με πολλά εκατομμύρια τα ταμεία των πρωταθλητών. Η πρόκριση επί της Καραμπάχ τότε ήταν όλα τα λεφτά… και κυριολεκτικά και μεταφορικά. Και αυτή η τεράστια επιτυχία πιστώθηκε σε μεγάλο βαθμό στον Γερμανό.

Τα δεδομένα ωστόσο για τον αγώνα της Πέμπτης είναι πολύ διαφορετικά για τον Γερμανό. Τώρα υπάρχει μεγάλη πίεση στο πρόσωπο του. Βρίσκεται στο επίκεντρο της κριτικής του κόσμου του ΑΠΟΕΛ, κάτι που δεν ίσχυε στο ντεμπούτο του. Ο προσεχής αγώνας με την Καραμπάχ ένα τεστ αποδείξεων και αντοχών για τον 53χρονο προπονητή.

Αυτή τη φορά ο Τόμας Ντολ δεν έχει μόνο να κερδίσει πολλά από το ματς Πέμπτης αλλά και να χάσει (σε μια πιθανή αποτυχία), σε αντίθεση με το ματς της 13ης Αυγούστου. Με ένα θετικό αποτέλεσμα στο Αζερμπαϊτζάν θα ισχυροποιήσει ξανά τη θέση του στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ. Αντίθετα, αν έρθει ένα άσχημο αποτέλεσμα τότε θα βρεθεί σε δυσχερέστερη θέση από αυτή που βρίσκεται τώρα. Ο αγώνας της Πέμπτης είναι δίκοπο μαχαίρι για τον Γερμανό και αυτό το αντιλαμβάνεται και ο ίδιος, ο οποίος θα προσπαθήσει να αντιστρέψει την κατάσταση. Εδώ σε θέλω κόουτς...

Τα νέα του ΑΠΟΕΛ είναι μια χορηγία της Ελληνικής Τράπεζας

 

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X