ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΠΟΕΛ: Δύναμη σου, οι οπαδοί σου

Ο γαλαζοκίτρινος κόσμος πιστεύει στη δυναμική της ομάδας και την στηρίζει έμπρακτα

Γιώργος Παττίχης

Γιώργος Παττίχης

pattichis@sppmedia.com

Εξαιρετικά καλά εξελίσσεται η προπώληση των εισιτηρίων του ντέρμπι ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια για την 4η αγωνιστική της τελικής φάσης, το ερχόμενο Σάββατο 16 Μαρτίου (16:00). Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ δείχνουν και σε αυτή την περίπτωση την πίστη τους στη δυναμική της ομάδα τους και την προοπτική της να κατακτήσει τον 29ον τίτλο πρωταθλήματος στην 98χρονη ιστορία της.

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα που έχουμε υπόψη μας, έχουν εξασφαλίσει θέση για το ντέρμπι των «αιωνίων», περισσότεροι από 14 χιλιάδες ΑΠΟΕΛίστες. Συγκεκριμένα, από την Δευτέρα (11/3), που ξεκίνησε η προπώληση έχουν πωληθεί σχεδόν 5 χιλιάδες εισιτήρια. Υπενθυμίζουμε ότι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας και πακέτων της τελικής φάσης είναι 9.500.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Θρύλου έστειλαν μήνυμα αφοσίωσης και πίστης στην ομάδα τους εξαντλώντας σε λιγότερο από τρεις ώρες από την έναρξη της προπώλησης, τα εισιτήρια για τη Νότια κερκίδα. Το παράδειγμα των «πορτοκαλί» ακολούθησαν και οι άλλοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ.

Ίσως και εντός της ημέρας να ανακοινωθεί sold out και για το κάτω διάζωμα της Δυτικής κερκίδας αφού έμειναν λιγότερα από 350 εισιτήρια. Για το πάνω δι΄άζωμα της Δυτικής έμειναν 1200 εισιτήρια και άλλα 1,300 για την Ανατολική κερκίδα.

Καταλήγοντας υπενθυμίζουμε ότι το ρεκόρ διάθεσης εισιτηρίων για την σεζόν 2023 -2024 που διανύουμε, είχε σημειωθεί στο ντέρμπι των «αιωνίων» του δεύτερου γύρου, με γηπεδούχο τον ΑΠΟΕΛ, με 16,120 εισιτήρια.

Τα 2200 εισιτήρια αναλογούσαν στους οπαδούς της φιλοξενουμένης Ομόνοιας και τα υπόλοιπα 13,920 στους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ οι οποίοι με τη μέχρι τώρα ανταπόκριση τους, πάνε για μια νέα επίδοση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση