ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Δώσ’ τους τη μπάλα

Οι «Γαλαζοκίτρινοι» έχουν δυο πολύ ικανούς επιθετικούς που χρειάζονται την κατάλληλη τροφοδότηση

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

Μια απ’ τις πολλές συζητήσεις στο ΑΠΟΕΛ αφορά τους επιθετικούς της ομάδας. Μέχρι στιγμής Πάβλοβιτς και Χαλένιους έχουν σκοράρει 10 απ’ τα 27 τέρματα της ομάδας, σε όλες τις διοργανώσεις. Επίδοση ικανοποιητική καθώς 1 στα 3 περίπου τέρματα του ΑΠΟΕΛ έρχεται από αυτούς. 

Απ’ την μια ο Αντρίγια Πάβλοβιτς σκόραρε μέχρι στιγμής 7 τέρματα. Αριθμός ικανοποιητικός αν αναλογιστεί κανείς πως ακόμη είμαστε στις αρχές Νοεμβρίου. Απ’ την άλλη ο Λίνους Χαλένιους σκόραρε 3 φορές. Σαφώς ο αριθμός του Χαλένιους δεν είναι ικανοποιητικός όμως η αλήθεια είναι πως τα λεπτά συμμετοχής του Σουηδού είναι λιγότερα.

Από εκεί και πέρα στη συζήτηση πρέπει να μπει και ο αριθμός χαμένων ευκαιριών των δυο επιθετικών. Και η αλήθεια είναι πως όταν βρουν την ευκαιρία και οι δυο ξέρουν πως να βρουν δίχτυα.

Γενικότερα τόσο ο Πάβλοβιτς όσο και ο Χαλένιους είναι δυο πολύ ικανοί επιθετικοί. Ο ένας μάλιστα συμπληρώνει τον άλλο και θα μπορούσαν να αγωνίζονται μαζί. Απ’ τη μια ο Πάβλοβιτς ξέρει να ελέγξει τη μπάλα και να σπάσει το παιχνίδι, ενώ εντός περιοχής είναι ένας πραγματικός killer, ενώ απ’ την άλλη ο Χαλένιους κάνει συνεχώς κινήσεις και μπορεί να δημιουργήσει ρήγματα με κάθε τρόπο.

Το μεγάλο πρόβλημα έγκειται στην τροφοδότηση. Η μπάλα δεν φθάνει πολλές φορές στους επιθετικούς, τουλάχιστον σε σημείο που να μπορούν να απειλήσουν την αντίπαλη εστία. Είναι κάτι που το αναγνωρίζει και ο προπονητής της ομάδας αυτό. Δήλωσε ξανά πως το ΑΠΟΕΛ πρέπει να αυξήσει τις επιθετικές του προσπάθειες. Αν συμβεί αυτό, τότε οι επιθετικοί θα βρουν περισσότερες ευκαιρίες και θα βάλουν και περισσότερα τέρματα.

Τα νέα του ΑΠΟΕΛ είναι μια χορηγία της Ελληνικής Τράπεζας

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Το «φαινόμενο» Τάμαρι

Το «φαινόμενο» Τάμαρι

Οι διάφορες παράμετροι ενός πολύ σημαντικού κεφαλαίου για τους «γαλαζοκίτρινους»
Γιώργος Παττίχης
 |  ΑΠΟΕΛ
X