

Μαρία Βασιλειάδου
Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Ντάλσιο στο ΑΠΟΕΛ με τις νεότερες πληροφορίες να αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής έχει συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα της Λευκωσίας.
Ο 29χρόνος μέσος ήταν σε συζητήσεις με τον Ερυθρό Αστέρα ούτως ώστε να καταφέρει να μείνει ελεύθερος και να ανοίξει ο δρόμος της επιστροφής του στους «γαλαζοκίτρινους». Όπως όλα δείχνουν, οι επαφές που είχε με την ομάδα της Σερβίας καρποφόρησαν με την μεταγραφή του στο ΑΠΟΕΛ να θεωρείται τελειωμένη.
Πρόκειται για ένα ποδοσφαιριστή, ο οποίος αποτέλεσε παίκτη - κλειδί τη σεζόν όπου ο ΑΠΟΕΛ κατέκτησε το τελευταίο του πρωτάθλημα. Το παιχνίδι του Ντάλσιο φημίζεται για τα πολλά τρεξίματα σε όλο το εύρος του γηπέδου, αλλά κυρίως στον χώρο του κέντρου, ενώ «κουβαλά» και εκτελεστική ικανότητα.
Ο μέσος που επιστρέφει στην ομάδα και στοχεύει να ακολουθήσει την ίδια επιτυχημένη πορεία που είχε καταγράψει και στην πρώτη του θητεία με τη «γαλαζοκίτρινη» φανέλα.
Τις επόμενες ώρες αναμένεται η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ για την οριστική συμφωνία με τον Ντάλσιο ο οποίος θα αποτελέσει την δεύτερη μεταγραφή της ομάδας σε αυτή την μεταγραφική περίοδο.