Ξεκάθαρη θέση για τα σενάρια που κυκλοφόρησαν γύρω από πιθανή εμπλοκή των οικογενειών Σαββίδη και Μαρινάκη στο ΑΠΟΕΛ πήρε ο πρόεδρος της εταιρείας, Χάρης Φωτίου, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στην Cablenet.
Για το αν ισχύει εμπλοκή της οικογένειας Σαββίδη ή Μαρινάκη ανέφερε: «Όχι, δεν ισχύει...»
Όπως αποκάλυψε στη συνέχεια όμως, πέρσι είχε πραγματοποιήσει επαφές στην Ελλάδα με στόχο να διερευνηθούν πιθανές συνεργασίες, μέσω γνωριμιών που υπήρχαν με ανθρώπους της ΑΕΚ.
Συγκεκριμένα, ανέφερε πως είχε συνάντηση με τον κ. Αλεξίου, με τη στήριξη του Μάριου Ηλιόπουλου, ωστόσο η υπόθεση δεν προχώρησε πέρα από μια πρώτη συζήτηση.
Παράλληλα, εξήγησε ότι οι συνθήκες που επικρατούσαν τότε στην ΑΕΚ, μετά τα αρνητικά αποτελέσματα απέναντι στον Ολυμπιακό και το γενικότερο κλίμα εσωστρέφειας, δεν επέτρεψαν να συνεχιστεί οποιαδήποτε επαφή για πιθανό ενδιαφέρον προς το ΑΠΟΕΛ.
























