ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Διαβάζει...το χρέος

Ο Θεόδωρος Κυριακίδης πήρε σήμερα τον οικονομικό έλεγχο και αφού τον μελετήσει θα ανακοινώσει το πλάνο του

Γιώργος Παττίχης

Γιώργος Παττίχης

pattichis@sppmedia.com

Εβδομάδα έντονων διεργασιών για την επικείμενη Γενική Συνέλευση της Εταιρείας «ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο» είναι αυτή που διανύουμε. Μέχρι την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσει και το εκλογικό σκηνικό με την ανακοίνωση συνδυασμών από τους Πρόδρομο Πετρίδη και Θεόδωρο Κυριακίδη.

Ο τελευταίος πήρε μόλις σήμερα (4/5) τον έλεγχο του διορισμένου ελεγκτικού οίκου και άρχισε την μελέτη των οφειλών. Τις επόμενες 2-3 μέρες ο κ. Κυριακίδης ίσως χρειαστεί να ζητήσει κάποιες διευκρινήσεις προκειμένου να έχει όσο πιο ξεκάθαρη εικόνα γίνεται της οικονομικής κατάστασης της Εταιρείας.

Στο μεταξύ συνεχίζει καθημερινά τις επαφές του με παράγοντες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε μια νέα διοίκηση. Όπως πληροφορηθήκαμε, στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας ο Θεόδωρος Κυριακίδης θα ανακοινώσει το πλάνο του αλλά και τα ονόματα των συνεργατών του.

Σε μια πολύ σύντομη επικοινωνία που είχαμε το μεσημέρι, μας διευκρίνισε ότι «το οικονομικό ζήτημα θα καθορίσει απόλυτα και το αγωνιστικό κομμάτι». Γι’ αυτό και όλη η προσοχή του είναι τώρα επικεντρωμένη στην μελέτη του ελέγχου που έγινε από τον ανεξάρτητο ελεγκτικό οίκο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Γιώργος Παττίχης

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση