ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Δεν χωρά η υποτίμηση

Το μυαλό επιβάλλεται να είναι στον αγώνα με τη Δόξα και όχι στην Καραμπάχ

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

Στην τελική ευθεία αναμένεται να μπει το ΑΠΟΕΛ ενόψει και του δύσκολου προγράμματος που ακολουθεί σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Οι «Γαλαζοκίτρινοι» θα δώσουν 6 παιχνίδια μέσα σε 23 ημέρες και γι’ αυτό θα πρέπει να υπάρξει σωστή διαχείριση του ρόστερ απ’ τον Τόμας Ντολ.

Η διακοπή ένεκα Εθνικών ήταν μια καλή ευκαιρία, ώστε να καθαρίσει το μυαλό όλων και να επικεντρωθούν στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι. Εκεί που οι «Γαλαζοκίτρινοι» χρειάζονται βελτίωση, και είναι κάτι που δεν έκρυψε κανείς.

Είναι όμως σημαντικό τη δεδομένη στιγμή το μυαλό όλων να βρίσκεται στην Δόξα και όχι στον αγώνα με την Καραμπάχ. Σαφώς η σημασία του Ευρωπαϊκού αγώνα είναι πολύ πιο μεγάλη από αυτόν με τη Δόξα, μιας και στο πρωτάθλημα υπάρχει μπόλικος, δρόμος, όμως αυτό δεν σημαίνει πως υπάρχει η πολυτέλεια να μην σκέφτεσαι τον αγώνα με τη Δόξα.

Εξάλλου αν υπάρξει υποτίμηση, το ΑΠΟΕΛ θα την πληρώσει. Το είδαμε αυτό να συμβαίνει στην περσινή χρονιά (με τη Δόξα), το είδαμε και φέτος (με τη Ντούντελανζ). Η υποτίμηση δεν χωρά. Βέβαια στα λόγια όλα είναι πιο απλά και ζητούμενο είναι η πράξη.

Δεν λέμε ο Τόμας Ντολ πρέπει να αξιοποιήσει το βάθος του ρόστερ του, και σίγουρα υπάρχουν παίκτες που χρειάζονται ανάσες, αλλά το rotation είναι ένα θέμα και η υποτίμηση άλλο.

Έτσι το ΑΠΟΕΛ πρέπει να συγκεντρωθεί στον αγώνα με τη Δόξα και πάρει το ζητούμενο, που είναι η νίκη με καλή εμφάνιση και έπειτα να ξεκινήσει η προετοιμασία για το ντέρμπι με την Καραμπάχ.

Τα νέα του ΑΠΟΕΛ είναι μια χορηγία της Ελληνικής Τράπεζας

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Σκάβοντας το αυλάκι

ΑΠΟΕΛ: Σκάβοντας το αυλάκι

Στην αλλαγή της νοοτροπίας και στην επαναφορά του αγωνιστικού πνεύματος εστιάζει ο Σάββας Πουρσαϊτίδης
Γιώργος Παττίχης
 |  ΑΠΟΕΛ