ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Δεν χάνει την πρωτιά

Οι «γαλαζοκίτρινοι» θα συνεχίσουν να έχουν πιθανότατα -έστω και οριακά- τον υψηλότερο προϋπολογισμό

Στο στρατόπεδο του ΑΠΟΕΛ σήκωσαν μανίκια και εργάζονται εντατικά για το σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Υπάρχουν πολλά σημαντικά ανοιχτά κεφάλαια στην ομάδα της Λευκωσίας, τα οποία θα πρέπει να κλείσουν σύντομα με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο.

Οι διοικούντες της ομάδας καταβάλουν μια τεράστια προσπάθεια για να μειώσουν το μπάτζετ, έτσι ώστε να εναρμονιστεί με τα νέα δύσκολα δεδομένα. Ο ΑΠΟΕΛ θα είναι η ομάδα που θα έχει το μεγαλύτερο ποσοστό μείωσης στον προϋπολογισμό του. Οι «γαλαζοκίτρινοι» έχουν θέσει ως στόχο να ρίξουν τα μισθολόγιο στα πέντε εκατομμύρια ευρώ.

Η μεγάλη διαφορά που υπήρχε ανάμεσα στο μπάτζετ του ΑΠΟΕΛ και των συναγωνιστών του θα μειωθεί σημαντικά τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ωστόσο, οι «γαλαζοκίτρινοι» θα συνεχίσουν να έχουν πιθανότατα -έστω και οριακά- τον υψηλότερο προϋπολογισμό από όλες τις ομάδες.

Η σημαντική μείωση του μπάτζετ του ΑΠΟΕΛ δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι θα ρίξει το επίπεδο στην ομάδα της Λευκωσίας. Αντίθετα, εάν αποφευχθούν τα λάθη των προηγούμενων χρόνων τότε θα μπορέσουν οι «γαλαζοκίτρινοι» να δημιουργήσουν ένα πολύ δυνατό σύνολο και μάλιστα ανώτερο ποιοτικά από το περσινό.

Τα πέντε εκατομμύρια που θα δαπανηθούν για το μισθολογικό είναι ένα ποσό με το οποίο μπορεί να φτιαχτεί μια πολύ ισχυρή ομάδα, φτάνει να γίνουν προσεγμένες μεταγραφές οι οποίες δεν θα εμπεριέχουν μεγάλο ρίσκο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X