ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΠΟΕΛ: Δεν ήταν… ομάδα

Μια μάχη χάθηκε αλλά όχι και ο πόλεμος

Εφραίμ Γεωργίου

Λίγο πριν απ’ την σέντρα του σημερινού αγώνα ο επί του τύπου εκπρόσωπος του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, είχε δηλώσει πως το ζητούμενο είναι το ΑΠΟΕΛ να παρουσιαστεί ως ομάδα γιατί αυτό είναι που κάνει τη διαφορά. Κάτι όμως που στην τελική δεν το έπραξε και γι’ αυτό και το πλήρωσε με ήττα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Με βάση την εικόνα του αγώνα το ΑΠΟΕΛ δεν άξιζε κάτι περισσότερο από αυτό που πήρε. Όταν τελειώνεις τον αγώνα με μια τελική αυτό δείχνει πως επιθετικά δεν τα κατάφερες να ανταποκριθείς. Απ’ την άλλη αμυντικά οι «Γαλαζοκίτρινοι» αν και δεν τα πήγαν άσχημα, στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού, δέχθηκαν τέρμα από δικό τους λάθος.

Και εκεί που περίμενες αντίδραση, αυτή δεν ήρθε ποτέ. Οι παίκτες του Κόρε Ιγκεμπρίτσεν δεν μπόρεσαν να επιβάλουν τον ρυθμό και σε καμιά περίπτωση δεν έκλεισαν στα καρέ της την Ανόρθωση. Όπως σημείωσε και ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, ο τρόπος με τον οποίο αγωνίστηκε η ομάδα, ουσιαστικά διευκόλυνε την Ανόρθωση.

Σήμερα το ΑΠΟΕΛ έχασε μια μάχη, και πείρε ακόμη ένα μάθημα. Αυτό όμως που ισχύει όσο κλισέ και αν ακούγεται, είναι πως ο πόλεμος δεν τελείωσε. Οι «Γαλαζοκίτρινοι» καλούνται να δουν τι έκαναν λάθος και πως θα το διορθώσουν.

*Στα θετικά είναι πως ο νέος τεχνικός του ΑΠΟΕΛ δεν κρύφτηκε και δεν έψαξε δικαιολογίες. Ξέρει τι πήγε λάθος και θα δουλέψει για να το διορθώσει. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X