ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΠΟΕΛ: Δεν αλλάζει μόνο με τις μεταγραφές

Δεν θα σηκώσουν όλο το βάρος τα νέα πρόσωπα

Εφραίμ Γεωργίου

Η διακοπή του πρωταθλήματος έχει δώσει την ευκαιρία στον Κόρε Ιγκεμπρίγκστεν να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές του και ταυτόχρονα να καθαρίσει το μυαλό όλων στον «Αρχάγγελο». Οι υποχρεώσεις για την ώρα παίρνουν παράταση και αυτό μάλλον είναι θετικό για το ΑΠΟΕΛ μιας και έχει ανάγκη αυτή την διακοπή (έστω και αν ήρθε από συνθήκες που κανείς δεν θα ήθελε).

Σημασία όμως έχει το γεγονός πως και τα δυο μεταγραφικά αποκτήματα κερδίζουν έδαφος. Ο Μάικ Γένσεν και ο Μίλαν Γέφτοβιτς παίρνουν χρόνο για να μάθουν τους συμπαίκτες τους και να μπουν σιγά σιγά στην ομάδα.

Ιδιαίτερα για τον Γένσεν οι προσδοκίες είναι πολύ υψηλές. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή απ’ το πάνω ράφι με στοιχεία που μπορούν να βοηθήσουν το ΑΠΟΕΛ μιας και στο χώρο του κέντρο εντοπίζεται κενό. Σίγουρα δεν είναι το κλασσικό «εξάρι» που απουσιάζει απ’ τους «Γαλαζοκίτρινους», όμως σαφώς και έχει στοιχεία που θα βοηθήσουν. Απ’ την κάθετη πάσα, στο γρήγορο παιχνίδι, ακόμη και το γεγονός πως μπορεί να τελειώσει φάσεις.

Αυτό όμως που έχει σημασία είναι να μην πέσει όλο το βάρος πάνω στον Γένσεν. Η προσπάθεια για αντεπίθεση σίγουρα θέλει πρόσωπα που θα τραβήξουν κουπί, όμως δεν μπορεί να είναι μόνο ένας παίκτης αυτός. Έχει σημασία όλη η ομάδα να ανεβάσει απόδοση και αυτό θα συμβεί μόνο αν ο καθένας στον «Αρχάγγελο» αναλάβει τις ευθύνες του και δώσει το 100%.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X