ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΠΟΕΛ: Bye bye Μακάρθι

Τέλος ο Ιρλανδός

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

georgioue@sppmedia.com

Θέμα χρόνου είναι πλέον η αποδέσμευση του Μικ Μακάρθι απ’ τον πάγκο των «Γαλαζοκιτρίνων». Το χθεσινό αποτέλεσμα και η στάση του Ιρλανδού στο παιχνίδι ήταν το αποκορύφωμα και όλα δείχνουν πως το ΑΠΟΕΛ θα προβεί στην επόμενη μέρα χωρίς τον Μικ.

Απ’ τη μια η πρώτη σκέψη που γίνεται είναι ότι ο Μακάρθι είναι ο τελευταίος που ευθύνεται για την κατάσταση της ομάδας. Ήρθε σε μια πολύ δύσκολη περίοδο, βρήκε μπροστά μαζί με όλα τα άλλα προβλήματα και τον κορωνοϊό, ενώ δεν πρόλαβε να δουλέψει καν με τους δικούς τους ποδοσφαιριστές. Θυμίζουμε πως Μπερν και Γκάρνερ ήρθαν στο ΑΠΟΕΛ μετά από εισήγηση και επιλογή του Μικ, ενώ υπάρχει και το όνομα του Νέισμιθ.

Απ’ την άλλη όμως ο τρόπος διαχείρισης του είναι από κακός και πιο πέρα. Όχι δεν κατάφερε να εμπνεύσει τους ποδοσφαιριστές, αλλά βγάζει συνεχώς τον χειρότερο τους εαυτό. Το ξέσπασμα του Κλωναρίδη (που κακώς ήρθε) μόνο τυχαίο δεν ήταν.

Η ουσία πάντως είναι πως ο Μικ Μακάρθι αποτελεί παρελθόν. Πρέπει να αλλάξουν πολλά στο ΑΠΟΕΛ και άμεσα. Η σεζόν προχωρά και η κατρακύλα συνεχίζεται και κανείς δεν μπορεί να πει που θα μπει μία τελεία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση